Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Με quad-curved display, χωρίς notch και κάμερα 52MP το Huawei P40 Pro

*
Οι φήμες για το Huawei P40 και το Huawei P40 Pro συνεχίζονται και η νεότερη έχει να κάνει με την οθόνη και τις κάμερες που θα έχει η νέα σειρά. Όπως δείχνουν τα νεότερα στοιχεία, η οθόνη θα είναι κυρτή στα πλάγια και μάλιστα και στις 4 πλευρές. Από πλευράς μεγέθους θα είναι κοντά στο Huawei P30 Pro και μια εικόνα που δείχνει προστατευτικά τζαμάκια παρουσιάζει περίπου πως θα είναι. Στην οθόνη που ακολουθεί, τα τζαμάκια (από δεξιά προς τα αριστερά) αντιστοιχούν στα Huawei P30 Pro, Huawei P40 Pro και Honor Magic 2.



Σε ό,τι αφορά τις κάμερες τώρα, ο κεντρικός πίσω αισθητήρας αναμένεται να είναι 52MP 1/1.3 και θα βγάζει 13MP φωτογραφίες με ένα quad-bayer filter. Τέλος, ακούγεται πως θα υπάρξουν δύο ceramic εκδόσεις του τηλεφώνου με χρωματισμούς κοντά σε αυτούς του Samsung Galaxy S10+. Η σειρά Huawei P40 αναμένεται να αποκαλυφθεί στο Παρίσι τον Μάρτιο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*