Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Με διπλή eSIM και χωρίς κλασική SIM το iPhone 15

*
Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone 14, που θα αποκαλυφθεί σε μερικούς μήνες, όμως έχουν ήδη ξεκινήσει οι φήμες για το iPhone 15. Λέγεται ότι η Apple θα εγκαταλείψει τις υποδοχές για κάρτες SIM από το 2023 και μετά. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του Blog do iPhone, που υποστηρίζει ότι το iPhone 15 Pro θα βασίζει τη συνδεσιμότητά του σε τεχνολογία eSIM. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι θα υπάρχει υποστήριξη για διπλή eSIM, οπότε θα υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης σε δύο γραμμές. Πάντως, δεν είναι βέβαιο αν ισχύσει το ίδιο για τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς. Αυτή θα είναι η πρώτη σοβαρή κίνηση της εταιρείας προς την καθιέρωση smartphones με νέα αρχιτεκτονική.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*