Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Με οθόνη 120Hz ProMotion το επόμενο iPad mini

*
Σύμφωνα με insiders η Apple δοκιμάζει οθόνη 120Hz ProMotion για το επόμενο iPad mini. Λέγεται ότι το μεγέθους 8,3'' panel θα κατασκευάζεται από τη Samsung Display και θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο επόμενο mini tablet της Apple.

Οι περισσότεροι ίσως θυμούνται ότι το έκτης γενιάς iPad mini χαρακτηριζόταν από το jelly scroll effect, με τον ρυθμό ανανέωσης στο ένα άκρο της οθόνης να είναι μικρότερος από το άλλο. Η Apple δεν δέχτηκε σε καμία περίπτωση ότι αυτό αποτελούσε πρόβλημα και χαρακτήρισε τη συμπεριφορά αυτή ως απολύτως φυσιολογική. Λογικά η χρήση οθόνης ProMotion θα εξαφανίσει παρόμοια προβλήματα.


Το υπόλοιποhardware δείχνει ότι θα παραμείνει ως έχει, με το A15 Bionic chipset να δίνει δύναμη στη συσκευή, 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χωρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*