Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Πλήρως ανανεωμένο σχεδιαστικά το iPhone 14

*
Ναι μεν η σειρά iPhone 13 δεν βρίσκεται καν στα καταστήματα, παρόλα αυτά έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για τα μοντέλα της επόμενης χρονιάς. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, το iPhone 14 θα είναι πλήρως επανασχεδιασμένο και το μέγεθος των αλλαγών θα είναι παρόμοιο με εκείνες που εισήγαγε το iPhone X το 2017. Ο Gurman δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες, όμως υπάρχουν φήμες που δεν αποκλείεται να δείχνουν τον δρόμο για το τι θα πρέπει να περιμένουμε.

Πιο συγκεκριμένα, ο κατά βάση, έγκριτος αναλυτής Ming-Chi Kuo υποσηρίζει ότι η Apple θα εγκαταλείψει το display notch και θα υιοθετήσει μία hole-punch front camera όπως πολλά Android smartphones. Aπό την άλλη ο YouTuber Jon Prosser υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή του renders από τα μοντέλα του 2022 τα οποία θα μοιάζουν με ένα πολύ μεγαλύτερων διαστάσεων iPhone 4. Άλλες φήμες αναφέρουν ότι το mini iPhone θα αντικατασταθεί από ένα μεγαλύτερο μοντέλο και πως το Touch ID θα τοποθετηθεί κάτω από την οθόνη, όμως το τελευταίο χαρακτηριστικό δεν είναι βέβαιο πως θα είναι έτοιμο την ώρα που πρέπει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*