Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Στα $300 η τιμή του iPhone SE 2022

*
H Apple αποκάλυψε το δεύτερης γενιάς iPhone SE πριν από δυο χρόνια και φήμες θέλουν την εταιρεία να αποκαλύπτει τον διάδοχό του στις 8 Μαρτίου, στο πλαίσιο ενός event που λέγεται ότι θα ανακοινωθεί και το ανανεωμένο iPad Air. Η Apple δεν έχει καν επιβεβαιώσει το event, παρόλα αυτά ο αναλυτής John Donovan υποστηρίζει ότι το iPhone SE θα είχει τιμή που θα ξεκινάει από τα $300, δήλαδή $99 λιγότερα σε σχέση με το iPhone SE (2020).

Από την άλλη, έτερος αναλυτής, ο Daniel Ives θεωρεί πως η Apple έχει ως στόχο να παραμείνει στα $399, όμως δεν αποκλείει χαμηλότερη τιμή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το νέο iPhone SE θα ονομάζεται iPhone SE+ 5G και όπως γίνεται κατανοητό, με βάση το όνομά του, θα προσφέρει υποστήριξη 5G. Ακόμα, θα έρθει με βελτιωμένη camera και το A15 Bionic chip της Apple.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*