Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Στην MWC τα αποκαλυπτήρια του ZTE Blade V9

*
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα Android Headlines, το ZTE Blade V9 θα αποκαλυφθεί επίσημα κατά τη διάρκεια της φετινής MWC, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη. Θα είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας με οθόνη LCD 18:9, μεγέθους 5,7" και ανάλυσης 1.080x2.160. Θα αντλεί τη δύναμή του από το Snapdragon 450 chipset της Qualcomm και θα διαθέτει 2, 3 ή 4 GB RAM, αναλόγως ποιο μοντέλο θα επιλέξουν οι αγοραστές. Αντίστοιχα, ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι 16, 32, ή 64GB. Επιπλέον θα δίνεται η δυνατότα επέκτασης μέσω κάρτας microSD αλλά και θα υποστηρίζεται δεύτερη SIM. Στο πίσω μέρος θα διαθέτει δύο κάμερες, μία στα 16MP με autofocus και μία στα 5 MP με fixed-focus. H selfie camera θα έχει ανάλυση 13ΜP και aperture f/1.8. Οι χρωματισμοί του θα είναι μαύρο και χρυσό. Τέλος, η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι 3.200 mAh, η υποδοχή για ακουστικά δεν θα λείπει, ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχει και ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*