Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Στις 23 Δεκεμβρίου θα αποκαλυφθεί το αναδιπλούμενο Huawei P50 Pocket

*
Τα Huawei P50 και Huawei P50 Pro λανσαρίστηκαν πριν μερικούς μήνες και πολύ πιθανό η σειρά να αποκτήσει ένα νέο μέλος. Το αναδιπλούμενο smartphone που ως τώρα αναφερόταν ως Mate V έχει αλλάξει όνομα σε Huawei P50 Pocket και σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν θα αποκαλυφθεί στις 23 Δεκεμβρίου 2021. Οι αναλογίες του αναμένεται να είναι παρόμοιες με αυτές των Galaxy Z Flip3 και Motorola Razr. Μεταξύ των πληροφοριών που κυκλοφορούν για τη συσκευή στο διαδίκτυο αναφέρονται μεγάλο cover screen και δύο κάθετες κάμερες.

Η Huawei αποκαλεί το smartphone ως χειμερινό flagship και πιθανολογείται ότι η εταιρεία θα προσθέσει νέα χαρακτηριστικά, όπως ένας αεραγωγός που θα κάμπτεται για καλύτερη διαχείριση της θερμοκρασίας και βελτίωση των επιδόσεων. Κατά τα άλλα αναμένουμε να δούμε αν η Huawei θα προτιμήσει το Kirin 9000 chipset ή Snapdragon SoC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*