Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το DualSense έρχεται σε δύο νέα χρώματα

*
Μια νέα φήμη για χρώματα στο DualSense controller του PS5 είδε το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ισπανικό site AreaJugones (που θεωρείται έγκυρο ως προς τις πληροφορίες του στα της Sony και ιδιαίτερα στα των PS Plus games), θα εμφανιστούν δύο νέοι χρωματισμοί για το περιφερειακό που θα ξεφεύγουν από το λευκό και το μαύρο και θα φέρουν στην επιφάνεια ένα controller σε κόκκινο και μαύρο και ένα σε μαύρο και γκρι. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το ποια τμήματα του χειριστηρίου θα έχει αυτά τα χρώματα, αλλά θεωρείται πως όλα τα στοιχεία του ρεπορτάζ προέρχονται από επαφή στο εσωτερικό της Sony. Μένει να δούμε αν και πότε θα επιβεβαιωθεί η παραπάνω πληροφορία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*