Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το επόμενο pro iPhone ενδεχομένως να μην έχει notch στην οθόνη

*
Το iPhone 13 δεν έχει καν κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά το γύρο του διαδικτύου κάνουν ήδη φήμες για το μοντέλο που θα το διαδεχθεί. Ορισμένες φήμες σχετικά με το event της Apple την προηγούμενη εβδομάδα έπεσαν μέσα. Συγκεκριμένα, η διαρροή που έδωσε ο αναλυτής Ming-Chi Kuo σχετικά με μικρότερο notch και μεγαλύτερο refresh rate στις οθόνες, βγήκε αληθινή.

Ο ίδιος αναφέρει πως τα σχέδια για το iPhone της επόμενης χρονιάς, δείχνουν πως τα ακριβότερα μοντέλα Pro και Pro Max δεν θα έχουν καθόλου notch. Αντίθετα, θα έχουν μόνο μια τρύπα για την μπροστινή κάμερα, ενώ θα χρησιμοποιούν 48MP wide πίσω κάμερες. Ο Kuo αναφέρει επιπλέον πως το ενσωματωμένο στην οθόνη fingerprint scanner δεν υπάρχει σε σχέδια μέχρι το 2023. Νωρίτερα ο ίδιος είχε ενημερώσει πως θα μπορούσε να υπάρχει ακόμη και φέτος, χωρίς να πέσει μέσα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*