Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη για selfie camera σε punch-hole στα iPhone 14 Pro και Pro Max

*
Αναφορές ενός κορεατικού ειδησεογραφικού site υποδεικνύουν punch-hole για τη selfie camera του iPhone 14 Pro και του iPhone 14 Pro Max. Σύμφωνα με το TheElec τα μοντέλα Pro της επόμενης σειράς iPhone (του 2022) θα διαθέτουν μια selfie camera 48MP δίχως κάποιο notch γύρω τους. Το iPhone 14 Pro θα έχει οθόνη 6,06 ιντσών και το iPhone 14 Pro Max θα έχει οθόνη 6,7 ιντσών. Και τα δύο μοντέλα θα χρησιμοποιούν LG Display LTPO 120HZ OLED panels και θα είναι τα μοναδικά μοντέλα της επόμενης σειράς iPhone που θα χαίρουν αυτής της… περιποίησης.

Αυτό σημαίνει πως τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς iPhone 14 (που φήμες θέλουν να κυκλοφορούν και αυτά σε εκδόσεις με 6,06 και 6,7 ίντσες) θα φέρουν notch πάνω στην οθόνη για την τοποθέτηση της selfie camera. Επιπλέον αναμένεται να μη διαθέτουν οθόνες LTPO ή ρυθμό ανανέωσης 120HZ.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν φήμες για την ώρα. Παρόμοιες αναφορές μιλούν και για την κυκλοφορία ενός καινούργιου iPhone SE εντός του 2022. Σε κάθε περίπτωση θα περιμένουμε τις σχετικές ανακοινώσεις της Apple ώστε να είμαστε σίγουροι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*