Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη για αποκάλυψη νέων iPhone στις 9 Σεπτεμβρίου

Φαίνεται πως η Apple αναμένεται να πραγματοποιήσει σημαντικό event στις αρχές Σεπτεμβρίου, στο οποίο και θα αποκαλύψει τα επόμενα iPhone της. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του website Buzzfeed, η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και εκτός από τα νέα iPhones, θα δούμε επίσης και κάποια νέα iPads, καθώς και τη νέα Apple TV. Η τελευταία αναμενόταν να παρουσιαστεί στο φετινό WWDC, ωστόσο δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Apple δεν ήταν έτοιμη να προχωρήσει σε αποκάλυψη. Όσον αφορά στο νέο iPhone, η εταιρεία φημολογείται ότι ετοιμάζει έκδοση “S” του iPhone 6, αλλά με ορισμένες ριζικές αλλαγές στο hardware όπως τεχνολογία “force touch” που περιλαμβάνεται στο Apple Watch και στα νέα MacBook και MacBook Pro.


Η νέα Apple TV αναμένεται να αποτελεί πλήρη ανασχεδιασμό του hardware που είχε προσφέρει η εταιρεία από τις αρχές του 2012, όπου η όλη εμπειρία παραμένει -σε μεγάλο βαθμό- ίδια για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τέλος, το ίδιο Μέσο αναφέρει ότι η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*