Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φημολογία για διπλή selfie camera στο Samsung Galaxy S10+

*
Σύμφωνα με αναφορές κορεάτικου περιοδικού, το οποίο μάλιστα επικαλείται πηγές εκ των έσω, το Samsung Galaxy S10+ θα φέρει δύο κάμερες στο εμπρόσθιο μέρος του κινητού. Για την ώρα λέγεται πως η Samsung ετοιμάζει την αποκάλυψη τριών νέων μοντέλων. Το Galaxy S10 με την κωδική ονομασία Beyond 0 με Super AMOLED οθόνη 5,8 ιντσών, σένσορα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι της συσκευής και διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, αμφότερες στα 12MP. Το Galaxy S10+ (Beyond 1), επίσης με Super AMOLED οθόνη, η οποία θα είναι κυρτή και μεγαλύτερη, στις 6,2 ίντσες με δικό της σένσορα δακτυλικών και τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος (12MP, 12MP, 16MP). Θα υπάρξει επίσης το Galaxy S10+ (Beyond 2) με ακόμα μεγαλύτερη οθόνη 6,44 ιντσών με δικό της σένσορα δακτυλικών αποτυπωμάτων, τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος – όπως ακριβώς και το Beyond 1 – και διπλή κάμερα στο μπροστινό μέρος. Για την ώρα πάντως, όλα τα παραπάνω παραμένουν φήμες, τουλάχιστον μέχρι και την αποκάλυψη των επόμενων κινητών τηλεφώνων της Samsung στο Mobile World Congress το 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*