Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φημολογία για νέα συσκευή Nokia X

*
Φαίνεται ότι η HMD προετοιμάζεται να αποκαλύψει μια νέα συσκευή Nokia X και αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου. Η είδηση προέκυψε με βαση κάποια posters που εθεάθησαν στην Κίνα, από εκεί και οι φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου. Μέχρι τώρα, δεν υπάρχει η οποιαδήποτε φήμη για το Nokia X, κάτι που κάνει τους περισσότερους να πιστεύουν ότι δεν πρόκειται για τα αναμενόμενα Nokia 9 ή 10. Δεδομένου ότι το original Nokia X ήταν ένα entry level smartphone, λογικά το ίδιο θα ισχύσει και με ότι νέα προσθήκη υπάρξει στη σειρά. Από την άλλη επείδή δεν αποκλείεται όλα τα παραπάνω να είναι μέρος κάποιας διαφημιστικής καμπάνιας από πλευράς Nokia ή άλλης εταιρείας, μέχρι να επιβεβαιωθεί κάτι, θα πρέπει να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα παραπάνω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*