Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φημολογία για οθόνη OLED και 12GB στο Huawei P30 Pro

*
Νέες πληροφορίες ήρθαν στη δημοσιότητα σχετικά με τα Huawei P30 και Huawei P30 Pro. Για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα, αλλά σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, και οι δύο συσκευές θα έχουν οθόνη OLED. Αυτό είναι αναγκαίο, λόγω της ενσωματωσης των αισθητήρων δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, κάτι που σημαίνει ότι ξεχνάμε τη μεγάλη εγκοπή για το 3D face scanner η οποία θα αντικατασταθεί από μία πολύ μικρότερη, όπως στο Mate 20. Η οθόνη του P30 λέγεται ότι θα έχει μέγεθος 6,1” ενώ αυτή του P30 Pro 6,5”. Όσον αφορά την κάμερα του Huawei P30, θα υπάρχουν τρεις αισθητήρες που θα βασίζονται στο IMX600 της Sony. Επιπλέον, το Huawei P30 Pro φέρεται να περιλαμβάνει περισκόπιο στην κάμερα, για μεγαλύτερο οπτικό zoom και θα χρησιμοποιεί κατά πάσα πιθανότητα τον αισθητήραIMX607 της Sony,με f 1/1,8" και 38MP. Και οι δύο συσκευές θα βασίζονται στο Kirin 980 chipset. Το βασικό μοντέλο θα διαθέτει 8GB RAM και το Pro 12GB RAM. Ταχεία φόρτιση ναι μεν θα υποστηρίζεται, όμως παραμένει στα 22,5W. Τέλος, το P30 θα διαθέτει υποδοχή για ακουστικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*