Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χαμηλότερα επίπεδα θερμοκρασίας στη CPU του νέου PS5 δείχνει ανάλυση των Hardware Busters (video)

Μία ανάλυση που αφορά το νέο μοντέλο του PlayStation 5 αναφέρει πως μερικά από τα στοιχεία θερμαίνονται λιγότερο σε σχέση με εκείνα του αρχικού hardware. Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν από το κανάλι του YouTube με τίτλο Hardware Busters και δείχνουν διαφορά θερμοκρασίας περίπου 11C στη CPU, 40,08 το νέο και 51,15C το αρχικό μοντέλο, όμως η μνήμη του νέου hardware έχει θερμοκρασία 48,2C και του παλαιότερου 40,88C.

Όπως αναφέρεται στο video που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, τα δύο μοντέλα έχουν τον ίδιο ανεμιστήρα, την ίδια κατανάλωση ρεύματος, την ίδια ταχύτητα ανεμιστήρα, η όλη διαφορά είναι το heat sink. Είναι προφανές πως το heat sink του PlayStation 5 έχει καλύτερες επιδόσεις. Μπορεί στο νέο μοντέλο να είναι μικρότερο και πιο ελαφρύ, όμως είναι πιο αποτελεσματικό. Όσο για τη θερμοκρασία της μνήμης, το κανάλι λέει πως μπορεί να είναι υπαρκτή, όμως αυτό που μετράει περισσότερο είναι η θερμοκρασία του επεξεργαστή.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*