Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χριστούγεννα γεμάτα δώρα σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

*
Χριστούγεννα σημαίνουν και δώρα και τι καλύτερο από το να δείτε τι έχουν ετοιμάσει για εσάς η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας, επιστροφή 30% στην εφαρμογή BOX για τρεις παραγγελίες και άπειρα δώρα τεχνολογίας για να διαλέξετε το καλύτερο για εσάς, τους αγαπημένους και τους φίλους σας. Ας πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Η COSMOTE προσφέρει, για πρώτη φορά για 15 μέρες σε όλους τους συνδρομητές της απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας για το σταθερό, καθώς και 30% επιστροφή σε πόντους BOX για τρεις παραγγελίες που θα γίνουν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Τα δώρα από την COSMOTE έχουν ξεκινήσει από τις 22 Νοεμβρίου και μόλις τις τρεις πρώτες εβδομάδες συγκέντρωσαν πάνω από 3.2 εκατομμύρια ενεργοποιήσεις, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι συνδρομητές έχουν δείξει μεγάλη ανταπόκριση.




Οι χριστουγεννιάτικες προσφορές COSMOTE μπορούν να ενεργοποιηθούν έως και τις 2 Ιανουαρίου 2022 και αφορούν όλους τους συνδρομητές κινητής και σταθερής COSMOTE, οικιακούς και εταιρικούς (συμβόλαιο, COSMOTE Neo, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή COSMOΚΑΡΤΑ & WHAT’S UP). Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας από το My COSMOTE App ή το WHATS’UP App, ξεκινάει το 15ημερο απόλαυσης των προσφορών, χωρίς κανέναν περιορισμό!

Για όσους συνδρομητές σταθερής και κινητής COSMOTE, τώρα, παραγγέλνουν τον καφέ, το παγωτό ή το φαγητό τους μέσω του BOX, υπάρχει άλλο ένα δώρο. Για τις πρώτες τρεις παραγγελίες προσφέρεται 30% επιστροφή σε πόντους BOX για να κερδίσουν στις επόμενες παραγγελίες τους μέσω της εφαρμογής έκπτωση έως και €7 ανά παραγγελία, έως και τις 2 Ιανουαρίου 2022. Το Box συνεργάζεται με πάνω από 9000 καταστήματα σε 60 πόλεις της χώρας και το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να καταχωρήσουν τον κωδικό XMAS30 στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας τους.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις χριστουγεννιάτικες προσφορές της COSMOTE αναλυτικά εδώ.



Στο ρυθμό των Χριστουγέννων και των δώρων έχουν μπει όμως και τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, προσφέροντας τα πιο δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας (όπως smartphones, tablets, laptops, smartwatches, τηλεοράσεις, gadgets) σε έως και 48 άτοκες δόσεις. Οι προσφορές ισχύουν για όσους επισκεφθούν τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, είτε την ηλεκτρονική τους μορφή στα cosmote.gr και germanos.gr έως τις 31 Δεκεμβρίου. Όσοι, δε, έχουν κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα κερδίζουν 10% €πιστροφή με το €πιστροφή App ή 20% €πιστροφή με τις αγορές που θα γίνουν μέσω των digital wallets. Αν μάλιστα προτιμήσουν smartphone ή tablet αξίας €300 και πάνω, παίρνουν αυτόματα και δώρο ασφάλειάς της για 1 χρόνο!

Ειδικότερα, στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν:
• το iPhone XR 64GB & το iPhone 11 256GB, με οθόνη Liquid Retina HD 6.1’’, πανίσχυρο επεξεργαστή Bionic και στο χρώμα που επιθυμούν, με 389€ και 689€ αντίστοιχα,  και δώρο 12μηνη συνδρομή στο The Coach (αξίας 119€), την πρώτη ελληνική online πλατφόρμα για την ευεξία (το δώρο δεν ισχύει για αγορά από το cosmote.gr).
• το 5G Smartphone XIAOMI 11T 128GB|256GB, με 3πλή ΑΙ κάμερα με κύρια 108MP, 8πύρηνο επεξεργαστή και μνήμη RAM 8GB από 549,90€  και μαζί δώρο η σκούπα “Mi Robot Vacuum-Mop Essential” (αξίας 199€, δεν ισχύει για αγορά από το cosmote.gr).
• το Tablet LENOVO Tab M10 HD WiFi 2/32GB, με οθόνη HD 10.1”, τετραπύρηνο επεξεργαστή και χωρητικότητα 32GB, από 169,99€ στα 119,90€
• το Laptop HUAWEI MATEBOOK D15, ελαφρύ, με οθόνη IPS Full HD 15.6'', επεξεργαστή Intel Core i3-10110U και μνήμη RAM 8GB, από 599€ στα 499€. Ισχύει από 20/12/21.
• την Smart TV 55 ιντσών 4K TCL 55P615, με λειτουργικό Android, ευκρίνεια 4Κ Ultra HD, υποστήριξη HDR για πιο ρεαλιστική εικόνα και Dolby Audio για πεντακάθαρο ήχο, από 539€ στα 389€
• το HUAWEI Watch GT 2 46mm, αδιάβροχο σε βάθος έως 50 μέτρα, με ενσωματωμένο GPS και μπαταρία που διαρκεί έως 14 μέρες, από 199€ στα 149€ και μαζί δώρο 12 συνδρομή στο The Coach
• το XIAOMI Mi Wi-Fi Range Extender Pro, που ενισχύει το δίκτυο WiFi εύκολα, γρήγορα και χωρίς καλώδια, συνδέοντας ταυτόχρονα έως 16 συσκευές, από 24,90€ στα 14,90€
• την ΧΙΑΟΜΙ Mi Robot Vacuum-Mop P, την έξυπνη σκούπα, ιδανική και για σφουγγάρισμα, με σχεδιασμό βέλτιστης διαδρομής και αποφυγή εμποδίων, από 499€ στα 299€
• το XIAOMI Mi Electric Scooter 1S, με μέγιστη αυτονομία έως 30 χλμ. και συνδεσιμότητα Bluetooth με το Smartphone, από 449€ στα 399€.

Στα αξεσουάρ οι καταναλωτές θα βρουν ποικιλία ασύρματων ακουστικών σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, όπως:
• τα AirPods 2nd generation, για ήχο υψηλής ποιότητας και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, από 149€ στα 129€
•  τα HUAWEI FreeBuds Pro, με τεχνολογία ενεργούς ακύρωσης εξωτερικών θορύβων (Active Noise Cancellation), ταυτόχρονη σύνδεση με 2 συσκευές και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, από 199€ στα 89€. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*