Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χωρίς optical audio port και το PS5

*
Όπως φαίνεται από άρθρα του εξωτερικού για το νέο Astro A20 headset, και το PS5 δεν θα έχει optical audio port. Το Astro A20 headset είναι το πρώτο σετ ακουστικών που δημιουργήθηκε για τα PS5 και Xbox Series X, θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με μια τιμή κοντά στα 120 δολάρια/ευρώ και η κατασκευάστρια εταιρεία σημειώνει πως έχει μεγαλώσει και την εμβέλεια της ασύρματης επικοινωνίας. Όπως μαρτυρά πάντως η εταιρεία, το PS5 δεν θα έχει optical audio port και δίνει οδηγίες για το τι θα συμβεί με τα παλαιότερα σετ ακουστικών της. Ο γενικότερα κανόνας είναι πως αν το headset συνδέεται μέσω υποδοχής 3.5mm, τότε θα δουλεύει και στο PS5 και στο Xbox Series X. Τα ασύρματα Astro headsets του Xbox One θα χρειαστούν ένα σχετικό firmware update μέσω του Astro Command Center στο PC, ενώ αν συνδέεται μέσω optical audio, θα μπορεί να συνδεθεί μέσω του USB port της νέας κονσόλας της Microsoft και να προσφέρει στον χρήστη τα ίδια χαρακτηριστικά.



Στο PS5 τα πράγματα περιπλέκονται κάπως παραπάνω, αφού η next-gen κονσόλα δεν θα έχει optical audio port. Για αυτό το λόγο, η Astro θα κυκλοφορήσει ένα HDMI-to-optical audio splitter που θα επιτρέπει τη λειτουργία και θα υποστηρίζει HDMI 2.1, HDCP και 4K passthrough. O αντάπτορας αυτός θα κοστίζει 40 δολάρια/ευρώ και θα είναι διαθέσιμος μέσα στον Οκτώβριο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*