Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ως το 2023 θα συνεχιστούν οι ελλείψεις ημιαγωγών υποστηρίζει η Intel

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNBC, ο CEO της Intel, Pat Gelsinger, υποστήριξε ότι παρά το γεγονός ότι η κρίση που έχει δημιουργηθεί με την έλλειψη ημιαγωγών θα βελτιωθεί σταδιακά, θα χρειαστούν μερικά χρόνια μέχρι να πάψει να υπάρχει.

"Τη στιγμή αυτή βρισκόμαστε στο χειρότερο σημείο, κάθε τρίμηνο του επόμενου έτους θα υπάρχει σταδιακή βελτίωση, όμως δεν πρόκειται να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα σε προσφορά και ζήτηση πριν το 2023", δήλωσε ο Gelsinger.


Τα παραπάνω έρχονται σε αντίθεση με όσα είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό η CEO της AMD, Lisa Su, ότι δηλαδή η προσφορά θα αυξηθεί το δεύτερο μισό του 2022.

Τους τελευταίους 18 μήνες, όλοι οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών συσκευών έχουν επηρρεαστεί από την παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που οι κάρτες γραφικών, όπως και οι κονσόλες PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S είναι ακόμα δυσεύρετες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*