Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei Nova 9 Unboxing & Hands on στη Βιέννη

*
Το Huawei Nova 9 έρχεται πλέον επίσημα και στην Ευρωπαϊκή αγορά. Έρχεται με όμορφη εμφάνιση και ξεχωριστά χρώματα όπως  το Starry Blue με την ειδική επεξεργασία που κάνει τη πλάτη λιγότερο γλυστερή, χωρίς να μένουν πάνω της δακτυλικά αποτυπώματα. Έχει πάχος μόλις 7,7 χιλιοστά και εντυπωσιακή curved οθόνη OLED 6,57'' στα 120Hz με 1δις. χρώματα. Η μπαταρία των 4300mAh φορτίζει με τεχνολογία Huawei Supercharge στα 66Watt ενώ διαθέτει τετραπλό σύστημα καμερών με τη κεντρική να έρχεται με αισθητήρα 50MP (Ultra Vision τη λέει η εταιρεία τη κάμερα) τεχνολογίας RYYB, ο οποίος επιτρέπει εγγραφή βίντεο σε 4K30, κάτι που υποστηρίζει και η selfiecam των 32MP.

Το τηλέφωνο έρχεται με τη XD Fusion Engine της Huawei που αναλαμβάνει να αξιοποιήσει τις κάμερες για να δώσει στο κάτοχο της συσκευής εξαιρετικές φωτογραφίες. Από εκεί και πέρα, το Nova 9 φοράει ένα ολοκαίνουριο Snapdragon 778G 4G SoC και έρχεται με 8GB μνήμης και 128GB χώρου, ενώ φυσικά τρέχει το EMUI 12, το οποίο φέρνει όλα τα ωραία κόλπα collaboration μεταξύ συσκευών της Huawei. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τη πρώτη επαφή που έχουμε με το τηλέφωνο, ενώ θα ακολουθήσει και αναλυτικό review.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*