Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei Watch GT 3 Unboxing και Hands On

*
Παράλληλα με τη παρουσίαση του Huawei Nova 9, η εταιρεία ανακοίνωσε και ένα νέο smartwatch, το Huawei Watch GT 3. Ένα μήνα μετά, το ρολόι έρχεται και στην ελληνική αγορά. Εμείς το έχουμε ήδη και μπορείτε να δείτε το βίντεο μας μας με το unboxing και την πρώτη επαφή μαζί του.

Τα smartwatches της Huawei έχουν καταφέρει να κερδίσουν τη καρδιά πολλών καταναλωτών με τη σειρά Watch να είναι αυτή που ξεχωρίζει. Τα Watch GT 2 και Watch GT 2 Pro εξακολουθούν να είναι και σήμερα smartwatches που αξίζει κανείς να επενδύσει, χάρη στην όμορφη σχεδίασή τους και τη τεράστια αυτονομία. Τα Watch 3/Watch 3 Pro είναι φυσικά οι ναυαρχίδες της εταιρείας, τα καλύτερα smartwatches με το Watch 3 Pro να είναι πραγματικά ένα κόσμημα, με φοβερές δυνατότητες. Όμως για όσους δε θέλουν τα επιπλέον χαρακτηριστικά των Watch 3, η Huawei φέρνει το διάδοχο του Watch GT 2 Pro, το νέο Huawei Watch GT 3. Το smartwatch ανακοινώθηκε στη Βιέννη, παράλληλα με τη παρουσίαση του Huawei Nova 9 και μπορεί να είχαμε τη πρώτη επαφή μαζί του στην Αυστρία, πλέον το έχουμε στα χέρια μας καθώς έρχεται στην Ελληνική αγορά. Από τις 30 Νοέμβρη και μέχρι τις 6 Δεκέμβρη, βρίσκεται σε προ-παραγγελία με δώρο ένα επιπλέον λουράκι σε τιμές €269 (46mm Active και Classic Edition, 42mm Elegant Edition) και €369 (46mm Elite Edition, 42mm Elegant Edition Gold).




Έχουμε την έκδοση 46mm (υπάρχει και το μικρότερο με 42mm) το οποίο φοράει μεταλλικό μπρασελέ, με τη συγκεκριμένη έκδοση να λέγεται Watch GT 3 Elite Edition. Πρόκειται για ένα πανέμορφο smartwatch, σαφώς λεπτότερο και ελαφρύτερο από το Huawei Watch 3 Pro, αλλά βασίζεται σε μια εξαιρετική AMOLED οθόνη 1,43'', υψηλής φωτεινότητας. Είναι αδιάβροχο μέχρι 5ATM, ενσωματώνει ηχείο και μικρόφωνο και διαθέτει δυο πλήκτρα ελέγχου εκ των οποίων το ένα είναι περιστροφικό (ακριβώς όπως στο Watch 3 Pro). Τρέχει Harmony OS 2.1 με το firmware του να είναι νεώτερο σε σχέση με αυτό του Watch 3 Pro και σε κάποια πράγματα να προσφέρει περισσότερες ευκολίες. Πέρα από τη ξεχωριστή εμφάνιση και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, το μεγάλο του ατού είναι ότι πρόκειται για ένα ακόμα smartwatch με αυτονομία που φτάνει τις 14 μέρες χρήσης, κάτι που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε καθώς από την ημέρα που έχει έρθει στα χέρια μας και το φοράμε (με αρχικό ποσοστό μπαταρίας 74%), το φορτίσαμε πρώτη φορά μετά από 10 μέρες! Φορτίζει ασύρματα, συνδέεται με το κινητό μέσω Bluetooth χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Huawei Health (λειτουργικά κανονικά σε όλα τα Android και iOS τηλέφωνα), οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται χωρίς πρόβλημα άμεσα (και τα Ελληνικά προφανώς) ενώ ενσωματώνει και το δικό του δέκτη GPS ο οποίος υποστηρίζει δυο bads και 5 τεχνολογίες GPS, ώστε να πιάνει ταχύτερα τους δορυφόρους και να κρατάει τις μετακινήσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια. Μπορεί κανείς να εγκαταστήσει εφαρμογές μέσα από το Huawei Health αν και οι διαθέσιμες είναι λιγότερες σε σχέση με αυτές που μπορεί κανείς να βάλει στο Watch 3 Pro, ίσως γιατί το hardware στο εσωτερικό του Watch GT 3 είναι διαφορετικό (λιγότερη μνήμη, μικρότερος αποθηκευτικός χώρος). Βρήμαμε όμως τα Petal Maps, μια από τις πλέον χρήσιμες εφαρμογές που έχει το AppGallery για smartwatches.



Το ρολόι διαθέτει ανανεωμένο σύστημα αισθητήρων στο πίσω μέρος (η πλάτη είναι πλαστική και όχι κεραμική) το οποίο υπόσχεται μέτρηση καρδιακών παλμών με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια (TruSeen 5.0+). Και φυσικά, προσφέρει υποστήριξη για παρακολούθηση παραπάνω από 100 αθλημάτων, προσφέροντας μάλιστα την επιλογή "επιστροφής στην αρχή" μέσω του χάρτη που εμφανίζει και του GPS, για να γυρίσει ο αθλούμενος ευκολότερα εκεί που ξεκίνησε. Περισσότερα θα μπορέσε να διαβάσετε στο αναλυτικό μας review τις επόμενες μέρες, προς το παρόν μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το ρολόι μέσα από το παραπάνω βίντεο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*