Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei Watch GT3 Pro Hands On (Video)

*
Δυο νέα μοντέλα, σε πέντε συνολικά εκδόσεις. Αυτά είναι τα νέα Huawei Watch GT3 Pro. Οι τρείς εκδόσεις αφορούν στο μεγαλύτερο Watch GT3 Pro Titanium, μια με μεταλλικό μπρασελέ από τιτάνιο, μια με δερμάτινο λουράκι και μια με λαστιχένιο λουράκι. Έρχονται με κάσα διαμέτρου 46,6mm, οθόνη Amoled διαμέτρου 1,43'' με γυαλί από ζαφείρι, σώμα από τιτάνιο, αυτονομία έως 14 ημέρες, υποστήριξη ελεύθερης κατάδυσης έως 30 μέτρα και δυνατότητα μέτρησης ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG). Οι άλλες δυο εκδόσεις αφορούν στο μικρότερο Watch GT 3 Pro Ceramic, μια με κεραμικό μπρασελέ και μια με δερμάτινο μπρασελέ. Έρχονται με κάσα διαμέτρου 42,9mm, οθόνη Amoled διαμέτρου 1,32'' με γυαλί από ζαφείρι, κεραμικό σώμα, αυτονομία έως 7 ημέρες, υποστήριξη ελεύθερης κατάδυσης έως 30 μέτρα και δυνατότητα μέτρησης ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG). Έχουμε και τα πέντε μοντέλα και σας τα δείχνουμε μέσα από ένα πρώτο hands on video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*