Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη -video- επαφή με το νέο Huawei Pura 70 Pro

*
Το Huawei Pura 70 Pro είναι το από τα μοντέλα της νέας σειρά Pura που έρχεται στην Ελλάδα και πρακτικά είναι ο αντικαταστάτης του Huawei P60 Pro.

Η σειρά P της Huawei ανέκαθεν ήταν η φωτογραφική σειρά smartphones της εταιρείας. Πλέον, η Huawei τη μετονομάζει σε Pura και το πρώτο τηλέφωνο της σειράς που φτάνει στην Ελλάδα είναι το Pura 70 Pro. Ένα τηλέφωνο που προφανώς θέλει να έχει ένα φωτογραφικό χαρακτήρα, μια όμορφη και πλήρης συσκευή, με υψηλή ποιότητα κατασκευής. Οθόνη, ήχος, λειτουργικό, Google, επιδόσεις και φωτογραφία είναι τα σημεία που στεκόμαστε στο πρώτο μας hands on video, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Είναι μια πρώτη μεν, αλλά αναλυτική ματιά στη συσκευή, μέχρι να μπορέσετε να διαβάσετε στο άμεσο μέλλον το αναλυτικό μας review.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*