Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

realme GT Neo 3 x Naruto Unboxing

*
Ο Naruto και η realme συνεργάζονται για να μας δώσουν ένα πανέμορφο smartphone στα χρώματα του πρώτου, σε μια μοναδική συσκευασία.

Την προηγούμενη εβδομάδα παρουσιάσαμε το realme GT Neo 3, το οποίο μας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Σήμερα ξεκινά και επίσημα η διάθεση της συσκευής στα €649 μέχρι τις 22/6. Ταυτόχρονα όμως, μπορούμε να σας δείξουμε την ειδική έκδοση του τηλεφώνου στα χρώματα του Naruto! Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμέμη έκδοση ΔΕ θα κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά.




Το τηλέφωνο έρχεται με ακριβώς τα ίδια specs όπως η "απλή" έκδοση, μόνο που είναι εντελώς διαφορετικό από πλευράς εμφάνισης, ενώ ταυτόχρονα έρχεται σε μια εντυπωσιακή συσκευασία, εμπνευσμένη από το ninja mat του Naruto.



Μέσα στη συσκευασία βρίσκουμε το ίδιο το τηλέφωνο, ένα pin ejector εμπνευσμένο και αυτό από το Naruto (σαν το shurikken του), το φορτιστή των 160 Watt που φορτίζει το τηλέφωνο σε 15 λεπτά, ο οποίος όμως είναι πορτοκαλί και μαύρος, ένα επίσης μαύρο-πορτοκαλί καλώδιο Type-C USB και μια θήκη TPU (η ίδια με το απλό GT Neo 3).


Όλο το πακέτο (χωρίς τη θήκη)


Το sim eject εργαλείο είναι πανέμορφο


Ο φορτιστής χρώματος πορτοκαλί-μαύρο.



Το τηλέφωνο είναι πραγματικά πανέμορφο με τη πλάτη να είναι τρίχρωμη. Τα 2/3 της είναι πορτοκαλί, με το πάνω μέρος που περιλαμβάνει το σύστημα καμερών να έχει μια μεταλλική υφή (όπως το headband του Naruto) και πολλά διακριτικά Naruto.



Για παράδειγμα, οι τρεις και τρεις τελίτσες δεξιά και αριστερά από το κεντρικό λογότυπο (δίπλα στις κάμερες) όπως ακριβώς το headband του Naruto αλλά αντίστοιχα και οι τρεις και τρεις γραμμές στο κάτω άκρο της μαύρης επιφάνειας (που θυμίζουν τις γραμμές στο πρόσωπο του Naruto).


Πραγματικά, πανέμορφο!

Δεν είναι όμως μόνο στη συσκευασία και στη σχεδίαση της συσκευής ο Naruto αλλά και μέσα στο ίδιο το λειτουργικό του τηλεφώνου. Τρια διαθέσιμα wallpapers και προσαρμοσμένα εικονίδια καθιστούν τη χρήση της συσκευής ξεχωριστή, πόσο μάλλον για του fan ήρωα.


Το αγαπημένο μου wallpaper από τα τρία.

Πραγματικά, η συγκεκριμένη συνεργασία απέδωσε καρπούς με το realme GT Neo 3 x Naruto να είναι από τα ομορφότερα (αν όχι το ομορφότερο) τηλέφωνα που έχουμε δει.



Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στη realme για αυτή τη συνεργασία και παρόλο που ο υπογράφων δεν έχει δει ούτε ένα επεισόδιο της σειράς (παρά μόνο έχει παίξει κάποια από τα παιχνίδια), το ίδιο το τηλέφωνο "τα σπάει". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • realme GT Neo 3
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http:// FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 8.5

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*