Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony PlayStation VR2 Unboxing Video

*
Το PlayStation VR2 κυκλοφορεί επίσημα στις 22 Φεβρουαρίου και λειτουργεί αποκλειστικά με το PlayStation 5. Προσφέρει 4K HDR ανάλυση με 110 μοίρες πεδίο προβολής και foveated rendering. Η οθόνη του είναι τεχνολογίας OLED προσφέροντας ανάλυση 2000x2040 ανά μάτι και frame rates στα 90/120Hz. Υποστηρίζεται controller tracking μέσω του headset χάρη στις κάμερες που είναι εγκατεστημένες στο κυρίως σώμα του headset, οι οποίες θα καταγράφουν και την κίνηση του κεφαλιού και της πλευράς στην οποία κοιτάει ο παίκτης, χωρίς να απαιτείται πλέον μια εξωτερική κάμερα. Η τεχνολογία PSVR 2 Sense συνδυάζει eye tracking (για καταγραφή του σημείου που κοιτάει ο παίκτης), headset feedback με δονήσεις που μεταφέρονται στον παίκτη, 3D Audio και το νέο PlayStation VR2 Sense Controller, το οποίο υποστηρίζει haptic feedback και έχει adaptive triggers για χρήση στη λογική των αντίστοιχων στο DualSense. Η Sony μάς έστειλε το PlayStation VR2 για το PlayStation 5 και ξεκινάμε τη χρήση του αρχικά με ένα unboxing.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*