Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xiaomi14 Ultra Video Preview

*
Το Xiaomi 14 Ultra είναι το απόλυτο φωτογραφικό τηλέφωνο με δυνατότητες και λειτουργίες που όμοιές τους βρίσκει κανείς συνήθως σε ακριβές mirrorles φωτογραφικές μηχανές. Μαζί με το smartphone, έρχεται και το καταπληκτικό Photography Kit, το οποίο ανεβάζει τις φωτογραφικές δυνατότητες του Xiaomi 14 Ultra σε άλλα επίπεδα!



Το Xiaomi 14 είναι εφοδιασμένο με οθόνη LTPO OLED 6,73'' με ανάλυση 3200x1440 pixel με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και μέγιστη φωτεινότητα που φτάνει, σύμφωνα με τη Xiaomi, τα 3.000 nits. Στο εσωτερικό του υπάρχει ο Snapdragon 8 Gen 3. Συνοδεύεται από 16GB LPDDR5X RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου UFS 4.0. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 5000 mAh και υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση στα 90 W, παρέα με ασύρματη φόρτιση στα 80 Watt και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση. Η θύρα Type-C είναι πλέον USB 3.2 Gen 2 και υποστηρίζει και έξοδο εικόνας.



Εκεί που το τηλέφωνο ξεχωρίζει είναι στο σύστημα καμερών σε συνεργασία με τη Leica. Διαθέτει τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος. Η βαρική κάμερα χρησιμοποιεί αισθητήρα τύπου 1'' (50MP, Sony LYT-900) ο οποίος συνοδεύεται από φακό με stepless μεταβλητό διάφραγμα από f/1.63 έως f/4.0. Και οι υπόλοιπες κάμερες είναι στα 50MP και βασίζονται στον ίδιο αισθητήρα, ένα Sony ΙΜΧ858. Συγκεκριμένα, βρίσκουμε μια Ultra Wide (12mm) με autofocus και f/1.8, μια telephoto στα 75mm (3.2x) με OIS και δυνατότητες εστίασης ακόμα και από τα 10cm απόσταση με f/1.8 και τέλος μια ακόμα tele (periscope) στα 120mm (5x) επίσης με OIS και f/2.5. Υποστηρίζεται βίντεο 8k/30 με όλες τις κάμερες, 4K60 με εναλλαγή όλων των καμερών, 4K120 με τη βασική κάμερα και πολλές ακόμα βιντεο λειτουργίες. Όσον αφορά στη selfie, αυτή είναι η μοναδική που δεν έχει auto focus, αλλά μπορεί πλέον να γράψει βίντεο 4K60.



Παρέα με το Xiaomi 14 Ultra κυκλοφορεί και το Xiaomi Photography Kit, ένα αξεσουάρ που μετατρέπει το Xiaomi 14 Ultra σε κανονική φωτογραφική μηχανή, χάρη στο grip με ενσωματωμένα πλήκτρα ελέγχου και μπαταρία (για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία), το οποίο μπορεί να δεχτεί και φίλτρα 67mm μπροστά από τις κάμερες του τηλεφώνου για ακόμα καλύτερη φωτογραφική εμπειρία.

Δείτε το unboxing video με τη πρώτη μας επαφή!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*