Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cooler Master Pitch Pro Review

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Cooler Master

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Cooler Master

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Cooler Master

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
Τα Cooler Master Pitch Pro έφτασαν στα χέρια του γράφοντα την πιο κατάλληλη στιγμή. Όταν τα δικά του in-ear headphones βάρεσαν διάλυση και ο κίνδυνος για θάνατο από απόλυτη πλήξη στις καθημερινές διαδρομές ήταν πολύ κοντά. Μετά τη μεγάλη ανακούφιση, ήρθε η ώρα για την πρώτη επαφή με το προϊόν, η οποία έγινε χωρίς να ανοίξουμε καν τη συσκευασία του, καθώς αυτή φροντίζει να μας δείξει τα ακουστικά και σχεδόν όλα τα αξεσουάρ τους μέσα από το διάφανο “παράθυρο” στην μπροστινή όψη του κουτιού. Μόλις ανοίξετε τη συσκευασία, θα δείτε το σύνολο των περιεχομένων ξεκάθαρα μπροστά σας, καθώς και ένα μικρό γράφημα που δείχνει την ανωτερότητα των Cooler Master Pitch Pro σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο της σειράς, τα “σκέτα” Pitch. Εντός της συσκευασίας θα βρείτε, εκτός από τα ίδια τα ακουστικά (που διαθέτουν επιχρυσωμένο jack 3,5 χιλιοστών), 2 ακόμα ζεύγη ear buds για ανάγκες διαφόρων μεγεθών, μετατροπέα για ξεχωριστά jacks σε audio, microphone (επίσης επιχρυσωμένα), δεύτερο adapter για χρήση των ακουστικών σε αεροπλάνο, κάρτα εγγύησης και ένα μικρό “σακουλάκι” για να μεταφέρετε πιο εύκολα τα Cooler Master Pitch Pro. Τα ίδια τα ακουστικά έρχονται με απόκριση συχνοτήτων 10Hz-20KHz, αντίσταση 16 Ohm και ευαισθησία 106 dB. Αντίστοιχα, για το πολυκατευθυντικό μικρόφωνο μιλάμε για απόκριση 70 Hz - 10000 Hz και ευαισθησία 58dB (ή περισσότερο). Αν όλα αυτά τα νουμεράκια δεν σας είπαν τίποτα, we got you covered.



Τα ίδια τα ακουστικά διαθέτουν αλουμινένιο περίβλημα που πέρα από διαφορετικό αισθητικό αποτέλεσμα, δίνει μεγαλύτερη αίσθηση στιβαρότητας αλλά και ελαφρώς μεγαλύτερο βάρος σε σχέση με αντίστοιχα μοντέλα από πλαστικό. Το καλώδιο είναι πλακέ, κάνοντας αρκετά πιο δύσκολο να δεθούν τα ακουστικά κόμπο κατά λάθος. Δεν θα βρείτε πλήκτρα για volume control, παρά μόνο πλήκτρο για play/pause/answer call/end call πίσω ακριβώς από το μικρόφωνο. Το τελευταίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οτιδήποτε διαθέτει jack 3,5 χιλιοστών και υποστηρίζει μικρόφωνο οπότε μιλάμε για PC, κονσόλες, smartphones κ.λπ. Η απόδοσή του είναι καλή αλλά τίποτα ιδιαίτερα εντυπωσιακό ή αξιομνημόνευτο. Οι συνομιλητές μας δεν είχαν ποτέ πρόβλημα να μας ακούσουν οπότε κάνει αυτά που πρέπει αξιοπρεπώς. Δεν κάνει όμως και κάτι παραπάνω. Το όλο ζουμί βέβαια βρίσκεται στα ίδια τα ακουστικά. Μόλις τα τοποθετήσετε στα αυτιά σας θα νιώσετε ένα απαλό “πάγωμα” λόγω του αλουμινίου και θα διαπιστώσετε επίσης πως τα ear buds κάθονται πολύ καλά στα αυτιά σας. Τόσο ώστε να προσφέρουν αρκετά καλή μόνωση από εξωτερικούς θορύβους, χωρίς να σας απομονώνουν σε επικίνδυνο βαθμό από το περιβάλλον. Την ώρα βέβαια που ο ήχος ξεκινά να ρέει στα αυτιά σας συμβαίνουν διάφορα. Το αλουμίνιο στο εξωτερικό σημαίνει και καλύτερη απόδοση σε υψηλές εντάσεις μιας και το ακουστικό δεν “δονείται”, κρατώντας τον ήχο σας μακριά από κατασκευαστικά παράσιτα.



Τα  Cooler Master Pitch Pro διαθέτουν και υπότιτλο: Gaming Earphones. Συνήθως η πρώτη λέξη του υπότιτλου σημαίνει μπάσο περισσότερο από το κανονικό. Τα Pitch Pro φαίνεται πως δεν έπεσαν στην παγίδα με τα μπάσα να ακούγονται καθαρά και χωρίς να “μπουκώνουν” τον ήχο. Αυτό σημαίνει αμέσως πιο ισορροπημένα αποτελέσματα, πιο “σωστό” ήχο αλλά και διαφορετικό αποτέλεσμα απ' ότι ίσως περιμένετε τελικά. Παρατηρήσαμε πως παρόλο που το μπάσο στέκεται στο ύψος των περιστάσεων (και ίσως και για αυτό το κέλυφος των ακουστικών δε παραμορφώνει τον ήχο) τα πρίμα έμεναν κάποιες φορές περισσότερο στην αφάνεια απ' ό,τι τους άξιζε, “χάνοντας” κάποια όργανα από ένα κομμάτι κ.λπ. Δεν είναι κάτι που τα αυτιά σας θα παρατηρούν συχνά, οπότε δεν δημιουργεί ολικό πρόβλημα. Θα σας κόψει όμως λίγο τη χαρά μόλις συνειδητοποιήσετε πως ο μεγάλος κίνδυνος έχει αποφευχθεί και η εμπειρία μένει ένα σκαλί πιο κάτω λόγο ιδιόμορφης (αλλά σε καμία περίπτωση καταστροφικής) ισορροπίας.



Όταν τελικά βγάλετε τα ear buds από τα αυτιά σας θα είστε ικανοποιημένοι. Τα Cooler Master Pitch Pro καταφέρνουν να αποτινάξουν το περισσευούμενο μπάσο για να προσφέρουν μια πιο σωστή ηχητική ισορροπία που δεν θα σας δυσαρεστήσει. Είναι μάλιστα ό,τι καλύτερο για να γλιτώσετε τη φασαρία στα βαγόνια του Μετρό, όταν αυτό επιταχύνει και το ανοιχτό του παράθυρο φέρνει καταστροφική φασαρία. Αν και για τον μικρό ψυχαναγκαστικό που κρύβουμε μέσα μας, το χαριτωμένο και ποιοτικό pouch των ακουστικών, με το κρυμμένο μεταλλικό έλασμα για να κλείνει “αυτόματα” και χωρίς τη χρήση κορδονιού, μας άφησε αποσβολωμένους. Προτεραιότητες.


 

7

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
ΘΕΤΙΚΑ
  • Στιβαρή κατασκευή
  • Σωστό και όχι υπερβολικό μπάσο
  • Καλή συνολική ισορροπία
  • Πολλά αξεσουάρ στη συσκευασία
  • Το pouch, το pouch, το pouch!
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  • Τα πρίμα μερικές φορές μένουν πιο χαμηλά απ' όσο πρέπει
  • Απουσία volume controls
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*