Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dell C1422H Video Review

*
Για όλες τις ημέρες που κάποιος εργάζεται είτε εντός είτε και εκτός γραφείου και χρειάζεται μια δεύτερη οθόνη, συμπληρωματική του laptop, η  Dell C1422H, 14’’ αποτελεί καλή επιλογή. Ελαφριά για κάθε μεταφορά καθώς ζυγίζει λιγότερο από 600 γραμμάρια, βοηθά να έχει ο χρήστης μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας σε συνεργασία με την οθόνη του φορητού υπολογιστή. Ουσιαστικά είναι σχεδιασμένη για χρήση με laptop που έχει θύρα Type-C USB η οποία υποστηρίζει ταυτόχρονα τροφοδοσία και έξοδο εικόνας μέσω αυτής. Η ονομαστική φωτεινότητα των 300nits είναι ικανοποιητική ενώ το panel έχει αντιθαμβωτική επίστρωση και τα καταφέρνει αρκετά καλά όσον αφορά στις αντανακλάσεις από τους περιβάλλοντες φωτισμούς. Στο παρακάτω βίντεο μπορεί να δείτε τη παρουσίασή μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*