Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Spartan Gear Myrmidon 2 Review

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Spartan Gear

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Enarxis

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
Δοκιμάσαμε το προσιτό Spartan Gear Myrmidon 2 headset και αυτό είναι το review μας.

Η Spartan Gear κυκλοφόρησε το νέο ενσύρματο gaming headset της Myrmidon II, το οποίο μπορεί να συνδεθεί στο κινητό μας τηλέφωνο, το PC μας, ή στα PlayStation 4 και Xbox One και άρα, κατ’ επέκταση, στις κονσόλες νέας γενιάς, τα PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Τα ακουστικά έρχονται με ένα έξτρα καλώδιο που λειτουργεί ως προσαρμογέας – αντάπτορας για σύνδεση στα χειριστήρια των κονσόλων, αλλά και ένα καλώδιο USB για σύνδεση στο PC εάν και εφόσον επιθυμούμε να ανάψουν τα κόκκινα φώτα LED που διαθέτει με το γνωστό λογότυπο της εταιρείας. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον πακετάκι για όσους gamers αναζητούν μια οικονομική πρόταση στο θέμα του ήχου.




Το Spartan Gear Myrmidon 2 επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίσει την ένταση του ήχου του κάτω από το αριστερό ακουστικό του, δίχως να χρειάζεται να ψάχνει πάνω στο καλώδιό του την ώρα που παίζει κάποιο παιχνίδι. Το οποίο καλώδιο αποτυγχάνει να μείνει διακριτικό καθώς είναι ιδιαίτερα χοντρό και βαρύ (ζυγίζει όσο το headset από μόνο του) και μπορεί να ενοχλήσει κατά τη διάρκεια της χρήσης. Μερικές φορές μάλιστα η συνδεσιμότητά του δείχνει να αντιμετωπίζει προβλήματα και ο ήχος μπορεί να χαθεί στιγμιαία, να έχει παράσιτα ή να μην ακουγόμαστε καλά σε κάποιον τρίτο όταν βρισκόμαστε σε μια κλήση ή σε ένα chat room. Ευτυχώς αυτά τα θέματα περιορίζονται σε λίγες μόνο στιγμές και στην πλειοψηφία του χρόνου χρήσης των ακουστικών δε συναντήσαμε κανένα σοβαρό εμπόδιο στην εμπειρία μας. Πάνω στα ίδια τα ακουστικά βρίσκουμε μια ικανοποιητικά μαλακή δερματίνη στα μαξιλαράκια, τα οποία έχουν μεγάλο άνοιγμα και τοποθετούνται με άνεση στα αυτιά μας. Το ίδιο υλικό, αλλά με μικρότερο πάχος, υπάρχει και στη στεφάνη που στερεώνεται στο κεφάλι μας. Η στεφάνη μπορεί να πιέσει το κεφάλι στην αρχή, όμως η παρουσία της συνηθίζεται γρήγορα και τελικά παύει να γίνεται αντιληπτή μετά από μερικά μόλις λεπτά χρήσης. Το μικρόφωνο που βρίσκεται κάτω από το αριστερό ακουστικό είναι αρκετά εύκαμπτο και μπορεί να ρυθμιστεί όπως ακριβώς βολεύει το χρήστη, αν και, όταν τοποθετείται αρκετά μακριά από το στόμα μπορεί να μην ακουγόμαστε σε τρίτους.



Στο θέμα ήχος τα ακουστικά Spartan Gear Myrmidon 2 προσφέρουν ένα λεπτομερή στερεοφωνικό ήχο, πάντα όμως σε συνάρτηση με την τιμή που προσφέρονται, αποτελώντας ένα δυνατό headset δεδομένου του κόστους του. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν κουράζουν καθόλου ακόμα και μετά από 4 ώρες συνεχούς χρήσης, ο λεπτομερείς ήχος που προσφέρουν με μόνο περιορισμό την ένταση που θα μπορούσε να φτάνει αρκετά μεγαλύτερα επίπεδα είναι αρκετός για να τους κερδίσει τη θέση που χρειάζονται. Εδώ να σημειώσουμε μόνο πως κατά τη διάρκεια της χρήσης τους σε σύνδεση με το χειριστήριο των Xbox Series X και Xbox Series S η ένταση του ήχου έπεσε αισθητά. Για να παίξουμε παιχνίδι με υποστήριξη Dolby Atmos για headphones δηλαδή, ούτε λόγος.



Το Spartan Gear Myrmidon 2 headset ενδείκνυται για όσους θέλουν ένα σετ ακουστικών με καλό ήχο και καλό μικρόφωνο δαπανώντας λίγα χρήματα. Υπάρχουν διάφοροι περιορισμοί και προβλήματα που ενδέχεται να ενοχλήσουν, όμως χάρη στην καλή ποιότητα του ήχου του, την καλή απόδοση του μπάσου και το γεγονός ότι κάθεται πολύ άνετα στο κεφάλι μπορούν να συγχωρηθούν. 

6

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
ΘΕΤΙΚΑ
  • Πολύ άνετο στο κεφάλι, δεν κουράζει ακόμα και μετά από 4 ώρες συνεχούς χρήσης
  • Αρκετά καλός στερεοφωνικός ήχος
  • Ο κόκκινος φωτισμός LED όταν συνδέεται στο PC μέσω USB
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  • Ο ήχος του μπορεί μερικές φορές να διακοπεί για ορισμένα δεύτερα ή να κάνει παράσιτα
  • Η έντασή του θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, ενώ στα next-gen συστήματα δείχνει να πέφτει ακόμα περισσότερο
  • Χοντρό, βαρύ, ενοχλητικό καλώδιο
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*