Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xiaomi 11T Pro και Xiaomi 11T Review

*
Η Xiaomi κυκλοφόρησε και στην ελληνική αγορά 2 νέα μοντέλα στη σειρά 11, τα Xiaomi 11T και Xiaomi 11T Pro. Δυο premium midrange τηλέφωνα (ή flagship killers για άλλους) τα οποία μεταξύ άλλων φέρνουν τη «σινεμαγεία», όπως ονομάζεις τις δυνατότητες βιντεοσκόπησης που προσφέρουν.



Τα Xiaomi 11T Pro και Xiaomi 11T κυκλοφορούν σε τρία χρώματα: Meteorite Gray, Moonlight White και Celestial Blue. Το Xiaomi 11T Pro κυκλοφορεί σε εκδόσεις 8GB+128GB και 8GB+256GB, με τιμές €649,9 και €699,9 αντίστοιχα. Το Xiaomi 11T κυκλοφορεί επίσης στις εκδόσεις 8GB+128GB και 8GB+256GB με τιμές €549,9 και €599,9 αντίστοιχα. Από την ημέρα του λανσαρίσματος 14/10 και έως τις 24/10 ή την εξάντληση των αποθεμάτων του κινητού, μαζί με κάθε συσκευή Xiaomi 11T και Xiaomi 11T Pro θα δίνεται δώρο μια Mi Robot Vacuum-Mop Essential. Για τις συσκευές Xiaomi που θα αγοραστούν στο διάστημα 14/10/2021 και έως 13/11/2021, θα ισχύει δωρεάν αλλαγή οθόνης σε περίπτωση ατυχήματος, κατά τους πρώτους 6 μήνες από την ημέρα αγοράς του προϊόντος.


Walking vlog με το Xiaomi 11T Pro σε 4K60 με ενεργό HDR.

Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε  και τις δυο συσκευές, οι οποίες μας ήρθαν στο Meteorite Gray χρώμα. Το καθένα έρχεται σε μια συσκευασία μέσα στην οποία βρίσκουμε την ίδια τη συσκευή, μια σχετικά σκληρή διάφανη προστατευτική θήκη, ένα εργαλείο για να ανοίξουμε τη θύρα υποδοχής SIM, ένα το φορτιστή παρέα με το σχετικό καλώδιο USB Type-C και έναν μετατροπέα type-c σε minijack για σύνδεση ακουστικών. Τα τηλέφωνα μοιράζονται το ίδιο σώμα, έχοντας τις ίδιες διαστάσεις και βάρος  (λίγο πάνω από τα 200 γραμμάρια). Ποιοτικά και κατασκευαστικά οι συσκευές είναι εξαιρετικές χρησιμοποιώντας γυαλί μπροστά και πίσω (Gorilla Glass 5 μπρος).



Στη δεξιά πλευρά βρίσκονται τα πλήκτρα power (που λειτουργεί και σαν αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων) και volume control. Στο κάτω μέρος είναι η θέση για τις 2 nano sim 5G και η USB Type-C (USB 2.0 όμως) παρέα με το ένα ηχείο και το ένα μικρόφωνο.



Στο πάνω μέρος βρίσκεται δεύτερο μικρόφωνο δίπλα από τις τρυπες για το δεύτερο ηχείο, παρέα με μια IR Blaster. Τα τηλέφωνα υποστηρίζουν στερεοφωνικό ήχο και έχουν πιστοποίηση Dolby Atmos με το λειτουργικό (MΙUI 12.5) να έχει σχετικές επιλογές όσον αφορά στις ρυθμίσεις που μπορεί να κάνει κανείς. Ωστόσο, υπάρχει μια διαφορά μεταξύ τους, καθώς το Mi11T Pro στο πάνω μέρος του διαθέτει το λογότυπο της Harman Kardon, η οποία έχει επιμεληθεί το σύστημα ήχου. Στη πράξη, το Xiaomi 11T Pro ακούγεται ελαφρώς καλύτερα από το Xiaomi 11T, με τη διαφορά τους πάντως να είναι μικρή.



Πηγαίνοντας στο πίσω μέρος βρίσκουμε το τριπλό σύστημα καμερών της συσκευής, τοποθετημένο σε ένα μεγάλο εξόγκωμα στο αριστερό μέρος της πλάτης. Η διάταξη των καμερών είναι παραπλήσια με αυτή που έχουμε δει και σε άλλα πρόσφατα smartphone της εταιρείας, με τους τρεις αισθητήρες τοποθετημένους ο ένας κάτω από τον άλλο και δεξιά τους να βρίσκεται το Led flash και ένα ακόμα μικρόφωνο. Αλλά για τις κάμερες θα μιλήσουμε παρακάτω.



Όσον αφορά τώρα στην οθόνη, αυτή είναι ίδια και στα δυο τηλέφωνα και είναι αρκετά αναβαθμισμένη σε σχέση με τα περυσινά 10T/10T Pro, καθώς έχουμε να κάνουμε με ένα Amoled Panel το οποίο μπορεί να τρέχει στα 120Hz. Πρόκειται για 10bit panel το οποίο μπορεί να δείξει 1 δις. χρώματα. Χρωματικά είναι εξαιρετικό, η αντίθεση προφανώς κορυφαία λόγω της τεχνολογίας Amoled με βαθύ μαύρο και οι γωνίες θέασης είναι εξαιρετικές. Από πλευράς φωτεινότητας το panel τα πάει περίφημα, καθώς μπορεί κανείς να το βλέπει άνετα ακόμα και κάτω από το φως του ήλιο, αρκεί να έχει τη φωτεινότητα στο auto, όπου το τηλέφωνο μπορεί να την αυξήσει περισσότερο. Και τα δυο panel υποστηρίζουν HDR10+ και μπορούν να παίξουν HDR περιεχόμενο είτε στο Youtube είτε στο Netflix, ωστόσο η οθόνη στο Xiaomi 11T Pro έχει λάβει και πιστοποίηση Dolby Vision, κάτι που του επιτρέπει να δείξει τέτοιο περιεχόμενο από το Netflix. Το MIUI 12.5 που τρέχουν οι συσκευή προσφέρει και αρκετές ρυθμίσεις, όπως dark mode, always on display με πολλές επιλογές παραμετροποίησης αλλά και δυνατότητα αλλαγής θερμοκρασίας χρώματος. Όσον αφορά στο ρυθμό ανανέωσης, υπάρχουν επιλογές για 60Hz και 120Hz, ώστε ο κάτοχος της συσκευής να επιλέξει αυτή που του προσφέρει τη καλύτερη εμπειρία και ταυτόχρονα την απαραίτητη αυτονομία. Αν ρυθμίσουμε την οθόνη στα 120Hz, ο ρυθμός ανανέωσης είναι μεταβλητός και αυξομειώνεται ανάλογα με το τι παίζει στην οθόνη.



Γενικότερα η εμπειρία ψυχαγωγίας που προσφέρουν οι συσκευές είναι υψηλού επιπέδου, τόσο χάρη στην οθόνη όσο και στο στερεοφωνικό ήχο. Αλλά ταυτόχρονα έχουμε να εξαιρετικά τηλέφωνα για όσους παίζουν παιχνίδια στο smartphone τους αφού από την μια ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης της οθόνης και από την άλλη οι πραγματικά ισχυροί επεξεργαστές που φοράνε (Snapdragon 888 στο 11T Pro και MediaTek Dimensity 1200 Ultra στο 11T) λειτουργούν αρμονικά σε σύγχρονα games όπως πχ το Call of Duty mobile. Κάτι που μας αρέσει στα τηλέφωνα της εταιρείας με HRR panel είναι το γεγονός ότι είναι δυνατό να παίζει κανείς παιχνίδια στα 120fps εφόσον το εκάστοτε παιχνίδι το υποστηρίζει. Εμείς δοκιμάσαμε κάποια όπως το Titan Quest και το Dead Cells με το αποτέλεσμα να είναι και στις δυο συσκευές εξαιρετικό.



Κάτι που έχει ενδιαφέρον για τους gamers είναι η εφαρμογή Game Booster. Εδώ, πέρα από το να μπορεί κανείς να ρυθμίσει τι θα κάνει το τηλέφωνο όταν ο κάτοχός του παίζει παιχνίδια, δίνεται η δυνατότητα για να βλέπουμε σε πραγματικό χρόνο το frame rate του παιχνιδιού και το φόρτωμα της GPU. Κάτι άλλο που δοκιμάσαμε στις συσκευές είναι οι διάφοροι emulators που κυκλοφορούν για παιχνιδομηχανές όπως το PSP, το PS1, το Gamecube, το Wii και το 3DS. Εδώ το 11T Pro τα πάει καλύτερα, αφού από την μια η ωμή δύναμη του διδύμου SD888/Adreno660 και από την άλλη η μέγιστη συμβατότητα με τους emulators του Adreno, κάνουν τους emulator να τρέχουν άνετα. Ο MediaTek Dimensity 1200 πάλι, από την μια δεν είναι τόσο ισχυρός και έτσι παιχνίδια PSP που στο 11T Pro παίζουν σε 7x ανάλυση, εδώ παίζουν σε 5x ανάλυση, από την άλλη δεν έχει τόσο καλή συμβατότητα με τους emulators καθώς πχ παιχνίδια του 3DS στο Citra emulator που μπορεί κανείς να παίξει ακόμα και σε 4x ανάλυση στο 11T Pro, στο 11Τ είτε παίζουν με χαμηλό frame rate είτε παίζουν με σπασίματα και textures που λείπουν. Πάντως και τα δυο τηλέφωνα παίζουν καλά όλα τα native Android games, με το 11T Pro να μπορεί να τρέξει με καλύτερη ποιότητα γραφικών τα πλέον απαιτητικά όπως το Genshin Impact.



Δοκιμάσαμε και άλλα παιχνίδια, με τα τηλέφωνο να μη ζεσταίνονται ιδιαίτερα (το 11T Pro ζεσταίνεται περισσότερο από το 11T), ενώ και η μπαταρία των 5000mAh αντέχει. Γενικότερα η αυτονομία είναι καλή, με τα τηλέφωνα να έχουν ένα ακόμα πλεονέκτημα, αυτό της πολύ γρήγορης φόρτισης. Το Xiaomi 11T φορτίζει στα 65Watt, με το σχετικό φορτιστή να είναι μέσα στη συσκευασία και να χρειάζεται περίπου 35-40 λεπτά για να φορτίσει από άδειο. Το Xiaomi 11T Pro όμως είναι ακόμα ταχύτερο, καθώς υποστηρίζει τη ταχύτερη φόρτιση που έχουμε δει ποτέ σε smartphone. Είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας που κυκλοφορεί στην Ευρώπη με την ιδιόκτητη τεχνολογία 120W Xiaomi HyperCharge, που επιτρέπει φόρτιση 100% της μπαταρίας (5000mAh) σε περίπου 17 λεπτά. Πραγματικά, η ταχύτητα φόρτισης είναι εξωπραγματικά γρήγορη, καθώς ακόμα και 5 λεπτά αρκούν για να φορτίσει από άδειο στο 40%, προσφέροντας στο χρήστη σε ελάχιστο χρόνο πολλές ώρες αυτονομίας.



Όσον αφορά τώρα στην καθημερινή χρήση των συσκευών, δεν πρόκειται να έχει κανείς πρόβλημα με τις επιδόσεις τους. Τα τηλέφωνα είναι συμβατά και με 5G δίκτυα και υποστηρίζουν δικτύωση WiFi 6 (802.11ax), παρέα με Bluetooth 5.2, φυσικά έχουν NFC αλλά και ένα πλήρες σύστημα GPS. Τα 8Gb μνήμης LPDDR5x είναι μια χαρά ποσότητα ενώ τα 128GB αποθηκευτικού χώρου USF 3.1 είναι σε γενικές γραμμές αρκετά αν και δεν είναι δυνατόν να τα αυξήσει κανείς. Όσον αφορά στο MIUI 12.5, αυτό προσφέρει πολλές ενδιαφέρουσες λειτουργίες όπως πχ να κλειδώσει κανείς αρκετές εφαρμογές στη μνήμη ώστε να μη χρειάζεται να φορτώνουν ξανά, η λειτουργία split screen ώστε να τρέχουν δυο εφαρμογές ταυτόχρονα (και με δυνατότητα για μια ακόμα floating), με τα τηλέφωνα να τις τρέχει όλες άνετα. Οι εναλλαγές μεταξύ εφαρμογών δε καθυστερούν καθόλου και γενικά η εμπειρία χρήσης είναι εξαιρετική λόγω ταχύτητας. Κάτι ακόμα που προσφέρει πόντους στην εμπειρία χρήσης είναι η μηχανή haptic feedback που χρησιμοποιούν τα τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της πληκτρολόγησης, η οποία δίνει μια εξαιρετική αίσθηση απόκρισης, σαν να γράφεις πάνω σε μηχανικό πληκτρολόγιο. Κάτι που θα θέλαμε να έχει προσθέσει η Xiaomi είναι η Type-C USB να είναι USB 3.0 ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σύνδεση με τηλεόραση μέσω HDMI, προσθέτοντας επίσης και ένα desktop mode. Σε επίπεδο λειτουργικού πάντως, το 11T Pro έχει ένα ακόμα πλεονέκτημα έναντι του 11T και αυτό είναι η μηχανή AI Image, δυνατότητα που δε βρίσκουμε στο 11T. Πρόκειται για μια σειρά από AI βελτιώσεις εικόνας (κυρίως βίντεο, αλλά και φωτογραφίας), οι οποίες προσφέρουν καλύτερη απεικόνιση κατά την εμφάνισή τους στην οθόνη του κινητού.



Πηγαίνοντας τώρα στον τομέα των καμερών, τα δυο τηλέφωνα διαθέτουν το ίδιο hardware. Έχουμε σαν κεντρικό αισθητήρα ένα 108Mpixel της Samsung μεγέθους 1/1.52" (ίδιος με αυτόν που είχαμε δει στο Redmi Note 10 Pro), πίσω από ένα φακό με f/1.8 χωρίς όμως οπτική σταθεροποίηση, ο οποίος δίνει φωτογραφίες στα 12MPixel μέσω pixel binning  9:1. Οι άλλοι δυο φακοί είναι ένας ultrawide στα 8Mpixel και φακό f/2.4 και ένας macro φακό 5Mpixel με auto focus. Μπορεί κανείς αν θέλει, να τραβήξει στα 108Mpixel, αλλά κάτι τέτοιο είναι δε το προτείνουμε, γιατί τα MP που καταλαμβάνει η κάθε λήψη είναι πολλά και γεμίζει ο αποθηκευτικός χώρος. Μπορεί βέβαια τα δυο τηλέφωνα να έχουν το ίδιο φωτογραφικό hardware, όμως το SoC τους είναι διαφορετικό και έτσι διαφορετικά επεξεργάζονται τις ίδιες ακριβώς λήψεις.


Αριστερά: 11T, Δεξιά: 11T Pro (βασικός φακός)


Αριστερά: 11T, Δεξιά: 11T Pro (βασικός φακός)

 
Αριστερά: 11T, Δεξιά: 11T Pro (βασικός φακός)

Σε γενικές γραμμές η κεντρική κάμερα κάνει εξαιρετική δουλειά την ημέρα, ωστόσο το σύστημα επεξεργασίας στο 11T Pro είναι περισσότερο επιθετικό σε σχέση με αυτό του 11T, με αποτέλεσμα οι λήψεις να βγαίνουν υπερβολικά «ζωντανές», κυρίως ο ουρανός, ενώ φαίνεται να υπάρχει λίγο περισσότερο sharpening στο 11T Pro σε σχέση με το 11T.


11Τ: Ultra Wide vs Wide vs Wide με 2x zoom


11Τ Pro: Ultra Wide vs Wide vs Wide με 2x zoom

Το βράδυ η κατάταση βέβαια αλλάζει. Ο βασικός φακός μπορεί μεν να βγάλει ικανοποιητικές λήψεις αλλά ο ultrawide δυσκολεύεται αρκετα.


11Τ : Wide vs UltraWide νύχτα (ενεργό το auto night mode)


11Τ Pro: Wide vs UltraWide νύχτα (απενεργοποιημένο το auto night mode)

Αν βάλεις το Night Mode (που το έχουμε και στους δυο φακούς), το σύστημα κρατάει περισσότερη ώρα το κλείστρο (2-3 δευτερόλεπτα) και φωτίζει σημαντικά τις φωτογραφίες, με αυτές του βασικού φακού να γίνονται πραγματικά καλές ενώ αυτές του ultra wide να είναι πλέον αξιοποιήσιμες.


11Τ : Wide vs UltraWide νύχτα (night mode)



Όσον αφορά στις δυο άλλες κάμερες, σίγουρα εντυπωσιάζει η macro, καθώς και αρκετά megapixel έχει και auto focus, κάτι που τις επιτρέπει να βγάλει όμορφες κοντινές λήψεις.


11Τ Macro


11Τ Pro Macro

Ο ultrawide φακός κάνει απλά καλά τη δουλειά του τη μέρα, ενώ αν το φως μειωθεί αρκετά, το Night mode μπορεί να βοηθήσει αρκετά να βγάλει καλές λήψεις.


Αριστερά: 11T, Δεξιά: 11T Pro (ultra wide)

 
Αριστερά: 11T, Δεξιά: 11T Pro (ultra wide)


Αριστερά: 11T, Δεξιά: 11T Pro (ultra wide)

Πηγαίνοντας τώρα στο video, οι διαφορές μεταξύ των τηλεφώνων είναι αρκετές, καθώς χάρη στο Snapdragon 888 το 11T Pro έχει περισσότερες επιλογές, υποστηρίζοντας βίντεο μέχρι 8K30 (χωρίς καθόλου σταθεροποίηση) αλλά και 4K/60fps καθώς και slowmotion 1080p960, με το 11T να περιορίζεται σε 4K30 και slowmotion 1080p120.


11Τ 4Κ30 (αριστερά) 11Τ Pro 4K60 (δεξιά)


11Τ Pro 8K30

Επίσης, το Xiaomi 11T Pro μπορεί να γράψει HDR+/HDR βίντεο σε 4Κ/8Κ αντίστοιχα, το οποίο αναγνωρίζεται και από το Youtube και δίνει μια σαφώς καλύτερη απεικόνιση.


11T Pro HDR video 4K60 και 8K30

Στη πράξη δε, το video που μας δίνει το 11T Pro φαίνεται να είναι ελαφρώς καλύτερο από αυτό του 11T, πέρα από τις διαφορές στις υποστηριζόμενες αναλύσεις. 


11T vs 11T Pro, 4K30 (side by side, no edit)

Όσον αφορά στο βίντεο με τους δυο άλλους φακούς, έχουμε 1080p30.


1080P30 super macro 11Τ (αριστερά) 11Τ Pro (δεξιά)


1080P30 ultra wide 11Τ Pro (αριστερά) 11Τ (δεξιά)

Και τα δυο τηλέφωνα προσφέρουν ρύθμιση steady video (μόνο 1080p/30fps) η οποία θεωρητικά προσφέρει τη καλύτερη δυνατή σταθεροποίηση, αλλά χάνει σε ποιότητα.


1080P30 super steady video 11Τ Pro (αριστερά) 11Τ (δεξιά)

Κάτι ακόμα που είναι διαθέσιμο είναι το Pro (manual mode που φυσικά υποστηρίζεται και στις φωτογραφίες). Εδώ μπορούμε να ρυθμίσουμε χειροκίνητα ότι θέλουμε, ακόμα και τη ταχύτητα κλείστρου, με το software μάλιστα να προσφέρει επαγγελματικές ρυθμίσεις όπως είναι το focus peaking και η παρακολούθηση του exposure για να βλέπουμε που γίνεται clipping, ενώ υπάρχει δυνατότητα και για log βίντεο, με το αποτέλεσμα του 11T Pro στο log να είναι περισσότερο "ξεπλυμένο" σε σχέση με αυτό του 11T και άρα να έχει μεγαλύτερα περιθώρια για color correction.


11T vs 11T Pro, 4K30 LOG (side by side, χωρίς και με color correction)

Οι manual ρυθμίσεις μάλιστα είναι διαθέσιμες ακόμα και όταν θέλουμε να γράψουμε βίντεο σε ανάλυση 8K. Πραγματικά εντυπωσιακά και πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικά. Και τα δυο τηλέφωνα ωστόσο ενσωματώνουν το cinemagic κιτ, μια σειρά από εφέ που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει εντυπωσιακά πλάνα, όπως το dolly zoom, το σταμάτημα χρόνου, ο παράλληλος κόσμος και πολλά άλλα. Ωστόσο, έχουμε περιορισμό στην ανάλυση σε κάποια από αυτά, καθώς το βίντεο είναι μόλις 720p30.


1080p30 Dolly Zoom (11T Pro)

Η selfie κάμερα είναι καλή, αλλά όχι κάτι ξεχωριστό. Βγάζει όμορφες φωτογραφίες αλλά υστερεί στο τομέα του βίντεο, ειδικά σε σχέση με τις άλλες κάμερες, καθώς υποστηρίζει μόνο 1080p60 στο 11T Pro και 1080p30 στο 11T.


11T vs 11T Pro, 1080K30 selfie video (side by side, no edit)

Κάπου εδώ φτάνουμε στο τέλος του review μας για τα Xiaomi 11Τ και 11T Pro. Δυο τηλέφωνα φαινομενικά ίδια που όμως στη πράξη είναι εντελώς διαφορετικά, με το 11T Pro να είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα, με εξαίρεση ίσως το κομμάτι τη φωτογραφίας, καθώς οι λήψεις την ημέρα μας φάνηκαν over processed. Ταχύτερη φόρτιση, ταχύτερος επεξεργαστής, ελαφρώς καλύτερο σύστημα ήχου της Harman Kardon, οθόνη με Dolby Vision, περισσότερες επιλογές όσον αφορά στο βίντεο το οποίο είναι ελαφρώς καλύτερο (και τα δυο έχουν όμως καλό βίντεο). Και όλα αυτά με €100 περισσότερα για την ίδια χωρητικότητα. Στα €650 οι επιλογές με Snapdragon 888 είναι μάλλον λίγες, με το Realme GT να είναι το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό, μιλώντας βέβαια πάντα για επίσημες τιμές αντιπροσωπείας και όχι παρα-εισαγωγής. Σε σχέση με αυτό, το 11Τ είναι μεγαλύτερο, με καλύτερη οθόνη, καλύτερες κάμερες, καλύτερο ήχο ενώ τα 120Hz της οθόνης μπορεί κανείς να τα αξιοποιήσει πλήρως και στα games. Μη ξεχάσουμε τέλος και το ταχύτερο σύστημα φόρτισης της αγοράς, το οποίο από μόνο του είναι λόγος αγοράς. Από την άλλη βέβαια, υπάρχει και το Xiaomi Mi 11i, το οποίο βέβαια είναι σαφώς παλιότερο, κοστίζει σχεδόν €100 λιγότερα στην αντίστοιχη έκδοση με 256GB αλλά δεν έχει Dolby Vision στην οθόνη και φυσικά η φόρτισή του είναι πολύ πιο αργή στα 33Watt. Το 11T πάλι στα €550 είναι σίγουρα μια εξαιρετικά τίμια πρόταση με το βασικό τηλέφωνο που "κοντράρετε" σε πρώτη φάση είναι το OnePlus Nord 2, καθώς και τα δυο βασίζονται στον ίδιο επεξεργαστή. Το Nord 2 έχει σίγουρα καλύτερη βασική κάμερα, ενώ είναι και αρκετά φθηνότερο στην έκδοση με 128GΒ. Φορτίζουν με παραπλήσιες ταχύτητες, όμως η οθόνη του Nord 2 δεν είναι τόσο καλή, φτάνει μόνο στα 90Hz τα οποία δε μπορούν να αξιοποιηθούν καν από τα παιχνίδια. Και εδώ μπαίνει στο παιχνίδι το Realme GT, το οποίο είναι μικρότερο, βγαίνει ακριβότερο αλλά έχει ταχύτερο SoC, με τη ταχύτητα φόρτισης να είναι παραπλήσια, και τη κάμερα του 11T να τα καταφέρνει καλύτερα. Συνολικά, και τα δυο τηλέφωνα θα βρουν το κοινό τους, με τους λιγότερο απαιτητικούς χρήστες να καταλήγουν μάλλον στο 11T και αυτούς που ζητάνε το κάτι παραπάνω στο 11T Pro. 

8

ENTERNITY SCORE
Xiaomi 11T

8.5

ENTERNITY SCORE
Xiaomi 11T Pro
ΘΕΤΙΚΑ
  • Ταχύτητα φόρτισης, ειδικά στο 11T Pro
  • Εξαιρετικές οθόνες
  • Κορυφαίος ήχος, με το 11T Pro να είναι ελαφρώς καλύτερο
  • Εξαιρετικές επιδόσεις, με το Xiaomi 11T Pro να είναι ταχύτερο, κυρίως στα games
  • Η Xiaomi υπόσχεται 3 βασικές αναβαθμίσεις software και για τα δυο τηλέφωνα
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  • Για ακόμα μια φορά η Xiaomi δε θέλει να δώσει στους χρήστες USB 3.0 θύρα και δυνατότητα εξόδου HDMI
  • Έλλειψη OIS στο βασικό φακό
  • Για κάποιους, η έλλειψη ασύρματης φόρτισης
  • Η selfie camera θα μπορούσε να είναι καλύτερη.
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*