Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ASUS ROG Phone 6D Ultimate Video Review

*
Το ASUS ROG Phone 6D Ultimate είναι ένα ξεχωριστό smartphone. Μια συσκευή που είναι φτιαγμένη κυρίως για τους gamers. Τρέχει Android 12 και κοστίζει €1399. Το SoC που χρησιμοποιεί είναι ο Dimensity 9000+ της MediaTek, ένα οχταπύρηνο CPU, overclocked σε σχέση με την απλή έκδοση. Έρχεται με 16GB μνήμης και 512GB χώρου. Έχει οθόνη AMOLED 6,78'' Full HD+ που τρέχει στα 165Hz. Διαθέτει μπαταρία 6000mAh που φορτίζει στα 65Watt. Ενσωματώνει τα AirTriggers που λειτουργούν σαν L1/R1 πλήκτρα στα games και μπορείς να τα προγραμματίσεις ανά παιχνίδι.

Στο πακέτο διαθέτει και το AeroActive Cooler 6, μια εξωτερική ψύκτρα με τεχνολογία peltier, ανεμιστήρες και τέσσερα πλήκτρα που λειτουργούν σαν L1/L2, R1/R2 στα games και μπορείς να τα προγραμματίσεις ανά παιχνίδι. Προσφέρει έξοδο ακουστικών και δυο θύρες Type-C USB, μια κάτω και μια στο πλάι (που είνα USB 3 με δυνατότητα εξόδου εικόνας). Από πλευράς καμερών δε προσφέρει κάτι το ξεχωριστό. Διαθέτει βασικό φακό στα 50MP (Sony IMX766 χωρίς OIS), μια UltraWide κάμερα στα 13MP, ένα macro φακό καθώς και μια selfiecam στα 12MP. Με το βασικό φακό μπορεί κανείς να τραβήξει βίντεο έως 8K στα 24fps.


Να σημειώσουμε ότι κυκλοφορεί και η απλή έκδοση ASUS ROG Phone 6D με 12GB/256GB και χωρίς το AeroActive Cooler 6 με κόστος γύρω στα €900. Επειδή το τηλέφωνο κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα, προτιμήσαμε να ετοιμάσουμε ένα αναλυτικό και μεγάλο σε διάρκεια video review που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*