Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Creative Live Cam Sync 4K Video Review

*
Η Creative πρόσφατα κυκλοφόρησε μια νέα web camera με δυνατότητα για βίντεο έως 4K και με κόστος κάτω από €80. Πρόκειται για τη Creative Live Cam Sync 4K, η οποία χρησιμοποιεί αισθητήρα εικόνας Sony ανάλυσης 8MP πίσω από έναν ευρυγώνιο φακός 95 και προσφέρει μερικές ενδιαφέρουσες λειτουργίες όπως ρύθμιση οπίσθιου φωτισμού και ευρυγώνιο φακό 95°.



Διαθέτει επίσης διπλά μικρόφωνα και ενσωματωμένο κάλυμμα φακού για επιπλέον ιδιωτικότητα και κλιπ τοποθέτησης γενικής χρήσης που επιτρέπει στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία κατά την εύρεση της καλύτερης γωνίας.



Επίσης, η εγκατάσταση της Creative Live! Cam Sync 4K είναι εξαιρετικά εύκολη καθώς δε χρειάζεται drivers καθώς είναι UVC συμβατή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα από οποιαδήποτε εφαρμογή τηλεδιάσκεψης ή streaming. Δείτε τη σε δράση στο video review μας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*