Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamesir G8 Galileo Video Review

*
Το Gamesir G8 Galileo είναι ένα πτυσσόμενο gamepad για Smartphone και μικρά tablet με σύνδεση USB Type C, άριστη εργονομία και πολλές δυνατότητες, το οποίο μπορεί να μετατρέψει το κινητό σου σε μια εξαιρετική φορητή παιχνιδομηχανη. Η σε ένα PlayStation Portal για να παίζεις PS5 games (με streaming).

Το Gamesir Galileo G8 κοστίζει γύρω στα €65-€70 μέσα από το ίδιο το site της Gamesir και πραγματικά μπορεί να αλλάξει εντελώς τη gaming εμπειρία με smartphobe. Είναι συμβατό και με Android και με iPhone (μόνο σειρά 15 που έχει θύρα Type-C) και δέχεται ακόμα και τις μεγαλύτερες σε διαστάσεις συσκευές.


Δεν έχει μπαταρία καθώς λειτουργεί με ρεύμα απευθείας από το κινητό και διαθέτει αρκετές ευκολίες όσον αφορά στη χρήση του. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε με ένα Xiaomi 13T Pro και ένα Xiaomi 13 Pro για να παίξουμε native Android παιχνίδια που υποστηρίζουν χειριστήριο, emulators, streaming από PlayStation 5 και PC αλλά και παιχνίδια Android που δεν υποστηρίζουν χειριστήριο, καθώς έχει επιλογές mapping των touch πλήκτρων της οθόνης στα δικά του χειριστήρια. Όλα όσα κάνει μπορείτε να τα δείτε στο αναλυτικό video review μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*