Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei Watch GT3 Pro Titanium & Ceramic Review

*
Update: Το review έχει ανανεωθεί στις 21/10/22 καθώς τα ρολόγια έλαβαν firmware με επίσημη υποστήριξη ηλεκτροκαρδιογραφήματος και μέτρησης σκλήρυνσης των αρτηριών.

Όπως ακριβώς είχε συμβεί με τη σειρά Watch GT2, ακριβώς το ίδιο συμβαίνει με τη νέα σειρά Watch GT3. Όπως λοιπόν αρχικά κυκλοφόρησε η «απλή» έκδοση του Watch GT2 και στη συνέχεια η έκδοση Pro, έτσι, πέντε μήνες μετά τη παρουσίαση των Watch GT3 έρχονται οι αναβαθμισμένες εκδόσεις τους Huawei Watch GT3 Pro.



Έχουμε δυο μοντέλα, το Watch GT3 Pro Titanium με κάσα στα 46mm και το Watch GT3 Pro Ceramic με κάσα στα 42mm, τα οποία κυκλοφορούν σε τρεις και δυο εκδόσεις αντίστοιχα, ανάλογα με το λουράκι που φοράνε. Το μεγάλο έρχεται με λαστιχένιο ή δερμάτινο λουράκι (στα €399 η κάμε μια) ή με μπρασελέ από τιτάνιο (στα €499). Το μικρό έρχεται με δερμάτινο λουράκι (στα €449) ή κεραμικό μπρασελέ (στα €549). Οι τιμές είναι σίγουρα αυξημένες έναντι των απλών Watch GT3, όμως η Huawei πραγματικά έχει δώσει «ρεσιτάλ» όσον αφορά στη ποιότητα υλικών και κατασκευής των ρολογιών, τα οποία πέρα από smartwatches είναι πλέον και κοσμήματα. Ειδικά το μεγάλο με το μπρασελέ από τιτάνιο αλλά και τα δυο γυναικεία.



Το κάθε ρολόι έρχεται σε μια τυπική αλλά όμορφη συσκευασία, παρέα με τη μαγνητική βάση ασύρματης φόρτισης η οποία ενσωματώνει το καλώδιο USB, χωρίς όμως να υπάρχει φορτιστής, αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιον έχετε διαθέσιμο. Φυσικά, σε όποιο ασύρματο φορτιστή και να τοποθετήσετε το εκάστοτε ρολόι, αυτό θα φορτίζει κανονικά όπως και αν χρησιμοποιήσει κανείς κινητό με δυνατότητα αντίστροφης ασύρματης φόρτισης. Να σημειώσουμε ότι οι δυο εκδόσεις με μπρασελέ περιλαμβάνουν στη συσκευασία και επιπλέον κομμάτια ώστε να μπορέσει ο κάτοχός τους να μεγαλώσει το μήκος του μπρασελέ. Η Ceramic έκδοση απαιτεί ένα μικρό κατσαβίδι ενώ για την Titanium γίνεται χωρίς.



Ξεκινώντας με το Huawei Watch GT3 Pro Titanium, το ρολόι φοράει ένα μπρασελέ από τιτάνιο το αντίστοιχου χρώματος, με τη κάσα του ρολογιού, το οποίο κουμπώνει και ξεκουμπώνει πολύ εύκολα. Υπάρχουν διακόπτες στα σημεία που το μπρασελέ ασφαλίζει πάνω στη κάσα του ρολογιού, ώστε να διευκολύνεται η αφαίρεσή του σε περίπτωση που κάποιος θέλει να αντικαταστήσει το μπρασελέ με ένα άλλο λουράκι (πχ λαστιχένιο για την άσκηση, ή δερμάτινο). Ο πίρος είναι 22mm (20mm στο μικρό των 42mm) και ο κάτοχος του GT3 Pro μπορεί να βάλει οποιοδήποτε αντίστοιχο λουράκι, είτε της Huawei είτε third party.



Το ίδιο το ρολόι είναι μια premium έκδοση του απλού GT3, καθώς είναι κατασκευασμένο από γυαλί, τιτάνιο και κεραμικό. Ωστόσο, το γυαλί που καλύπτει το σύνολο της πρόσοψης είναι από ζαφείρι, το οποίο είναι το ίδιο ανθεκτικό με το διαμάντι και έτσι είναι από μόνο του εξαιρετικά ανθεκτικό σε γρατσουνιές.



Η κεραμική πλάτη είναι πανέμορφη και ταυτόχρονη εξαιρετικά απαλή πάνω στο δέρμα αυτού που φοράει το ρολόι, ενώ το κύριο σώμα από τιτάνιο, ένα ανθεκτικό και ταυτόχρονα ελαφρύ μέταλλο, με το ρολόι (χωρίς το λουράκι) να ζυγίζει μόνο 54 γραμμάρια. Διαθέτει στρογγυλή οθόνη αφής AMOLED 1,43’’ (διάμετρος 46,6mm), με την οθόνη να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τη κάσα, λειτουργώντας σε ανάλυση 466x466 pixel.  Η προσοχή στη λεπτομέρεια που έχει δώσει η Huawei φαίνεται σε σημεία όπως για παράδειγμα το περιστροφικό πλήκτρο επίσης από τιτάνιο στη δεξιά πλευρά με τις πολλές αυλακώσεις που γράφει ανάγλυφα «Huawei Watch GT».



Αντίστοιχα ή μάλλον, ακόμα περισσότερο premium είναι το Huawei Watch GT3 Pro Ceramic. Πραγματικά το συγκεκριμένο ρολόι είναι το ομορφότερο όλων.



Το λευκό κεραμικό του σώμα παρέα με τις επίχρυσες πινελιές στα πλήκτρα και τη περιφέρεια της οθόνη και ειδικά η έκδοση με το κεραμικό μπρασελέ είναι το απόλυτο κόσμημα.



Η αλήθεια είναι πως η Huawei πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό της με τη συγκεκριμένη έκδοση, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό κόσμημα. Το Huawei Watch GT3 Pro Ceramic είναι μικρότερο (κάσα διαμέτρου 42mm), ελαφρύτερο (στα 50 γραμμάρια) και έχει μικρότερη οθόνη Amoled 1,32’’ η οποία όμως λειτουργεί στην ίδια ανάλυση με το Titanium.



Μικρότερη είναι και η μπαταρία του με την Huawei να δίνει έως 7 μέρες αυτονομίας με τυπική χρήση και έως 4 μέρες με έντονη χρήση (14 και 8 αντίστοιχα είναι για το Titanium).



Η οθόνη και στα δυο ρολόγια από πλευράς απεικόνισης είναι εξαιρετική, εμφανίζει όλα τα εικονίδια και τις γραμματοσειρές πεντακάθαρα, ενώ η υψηλή της φωτεινότητα δε δυσκολεύει καθόλου το χρήστη να τη χρησιμοποιεί και κάτω από το φως του ήλιου.



Σημαντικό ρόλο όσον αφορά στην οθόνη παίζουν και τα watch faces, με το Huawei Watch GT3 Pro να έρχεται εφοδιασμένο με πολλά νέα και διαφορετικά watchfaces. Πολλά από αυτά είναι παραμετροποιήσιμα ενώ υπάρχουν και δυο που αλλάζουν την εμφάνισή τους ανάλογα την ώρα της ημέρας (πχ τα χρώματα).



Φυσικά υπάρχουν ακόμα περισσότερα να κατεβάσει κανείς ώστε να φτιάξει την εμφάνιση του ρολογιού όπως του ταιριάζει. Όσον αφορά τώρα στη χρήση του ρολογιού, αυτή έρχεται αυτούσια από τα Watch GT3. Άλλωστε τα Huawei Watch GT3 Pro έρχονται με Harmony OS έκδοσης 2.1, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να εγκαταστήσει κανείς και εφαρμογές μέσω του Huawei Health. Η ποικιλία είναι σχετικά μικρή (και σε σχέση με τα Huawei Watch 3/3 Pro), ωστόσο έχουμε βρει μερικές ενδιαφέρουσες όπως οι Petal Maps αλλά και η Hue Essentials για τον έλεγχο των συστημάτων φωτισμού Philips Hues.



Ο έλεγχος των λειτουργιών γίνεται μέσω δυο πλήκτρων που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά. Το πάνω πλήκτρο είναι μια ψηφιακή περιστροφική κορώνα, η οποία ταυτόχρονα πατιέται. Μέσω αυτή μπορεί κανείς να κάνει zoom in-out στο νέο μενού επιλογών που προσφέρει το ρολόι ή να κάνει scrolling στις υπο επιλογές των μενού ή των εφαρμογών. Μάλιστα, κατά τη χρήση της, το ρολόι μεταφέρει στο χρήστη μικρές δονήσεις από το σύστημα haptic feedback που ενσωματώνει το Watch GT3 Pro. Το δεύτερο πλήκτρο είναι προγραμματιζόμενο και μπορεί κανείς να το ρυθμίσει να εκκινεί όποια εφαρμογή θέλει.



Σε αυτό το πλήκτρο βρίσκεται μια νέα δυνατότητα που προσφέρουν τα Watch GT3 Pro, το ηλεκτροκαρδιογράφημα (ECG). Στα review units που είχαμε εμείς στη διάθεσή μας η δυνατότητα αυτή είναι ενεργοποιημένη για να μπορέσουμε να τη δοκιμάσουμε, όμως επίσημα θα γίνει διαθέσιμη κάποια στιγμή το Φθινόπωρο (μάλλον τον Οκτώβρη), καθώς η Huawei αναμένει να λάβει κάποια πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή ένωση ώστε η συγκεκριμένη μέτρηση να λάβει χαρακτήρα ιατρικής μέτρησης Update (1): Πλέον αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη έχοντας λάβει πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή ένωση με τη μέτρηση που αποθηκεύεται στο Huawei Health να μπορεί να τυπωθεί κανονικά ή να αποσταλεί σαν email και να μπορεί να διαβαστεί από γιατρό.  Η λειτουργία της είναι σχετικά εύκολη και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ακουμπήσουμε το δείκτη του άλλου χεριού από αυτό που φοράμε το ρολόι πάνω στο πλήκτρο, έχοντας εκκινήσει τη σχετική εφαρμογή. Στη συνέχεια περιμένουμε περίπου 30sec για να ολοκληρωθεί η μέτρηση με το αποτέλεσμα να καταγράφεται στην εφαρμογή Huawei Health με τη κλασσική μορφή ηλεκτροκαρδιογραφήματος, όπως αν το κάναμε σε ένα καρδιολόγο. Update (2): Πέρα από το ECG, προστέθηκε και μια ακόμα δυνατότητα αυτή της μέτρησης της αρτηριακή ακαμψίας. Αυτή γίνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως η μέτρηση του ECG με το ρολόι να μας δίνει μια τιμή και ανάλογα σε ποια κλίμακα βρίσκεται αυτή, μας ενημερώνει για τη κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως ισχύει και για όλες τις άλλες μετρήσεις που παίρνει το ρολόι (παλμοί, SpO2), η Huawei πάντα αναφέρει ότι αν ο χρήστης νοιώθει αδιάθετος πρέπει να επικοινωνήσει με το γιατρό του και όχι να κάνει μόνος του το γιατρό. Τη λειτουργία θα τη δούμε αναλυτικότερα όταν εμφανιστεί επίσημα στο Huawei Health καθώς ακόμα είναι σε beta έκδοση.



Συνεχίζοντας με τις δυνατότητες που προσφέρουν, πλέον και οι δυο σειρές Watch GT3 Pro διαθέτουν ηχείο και μικρόφωνο, κάτι που τα καθιστά συσκευές επικοινωνίας (το Watch GT3 των 42mm δεν είχε τέτοια δυνατότητα). . Δοκιμάσαμε αρκετές φορές να συνομιλήσουμε μέσω του ρολογιού και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι. Το ηχείο (που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά) είναι δυνατό και μεταφέρει καθαρό ήχο. Κάναμε διάφορες συνομιλίες και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, ούτε ο συνομιλητής μας παραπονέθηκε για κάτι. Ένα άλλο πλεονέκτημα που έχει το ενσωματωμένο ηχείο είναι ότι κάποιος μπορεί να ακούσει μουσική μέσω αυτού, εφόσον περάσει τραγούδια στον αποθηκευτικό χώρου, είτε κάποια που βρίσκονται στο κινητό με το οποίο είναι synced είτε από την εφαρμογή Huawei Music. Η άλλη επιλογή είναι να ελέγξουμε την αναπαραγωγή της μουσικής που κάνει το smartphone, όποια εφαρμογή και αν παίζει. Το ρολόι προσφέρει απευθείας σύνδεση με ακουστικά μέσω Bluetooth έτσι μπορεί κανείς να βγει για προπόνηση, χωρίς να πάρει μαζί το κινητό του, και να έχει μουσική, με το ενσωματωμένο δέκτη GPS και τους υπόλοιπους αισθητήρες που υπάρχουν να καταγράφουν όλα τα δεδομένα. Μάλιστα, μέσω Bluetooth μπορεί να συνδέσει κανείς εξωτερικές συσκευές μέτρησης (καρδιακών παλμών chest straps, αισθητήρες ταχύτητες/ρυθμού ή αισθητήρες δύναμης) ώστε το ρολόι να καταγράφει ακόμα περισσότερο εμπεριστατωμένα δεδομένα.



Όσον αφορά τώρα στους αισθητήρες που βρίσκονται στη κάτω πλευρά των ρολογιών (η οποία έχει κεραμική επίστρωση), αυτοί είναι ίδιοι με των Watch GT3, έχοντας 8 φωτοδιόδους τοποθετημένες κυκλικά, παρέα με 2 πηγές φωτός στο κέντρο. Αυτή η διάταξη, σε συνδυασμό με τους ανανεωμένους αλγόριθμους της Huawei, προσφέρει ακριβέστερες μετρήσεις καρδιακών παλμών και περιεκτικότητας οξυγόνου στο αίμα (κάτι που μπορεί να είναι ενεργό όλο το 24άωρο), κυρίως όταν ο κάτοχος του ρολογιού ασκείται, οι παλμοί ανεβαίνουν, εμφανίζεται ιδρώτας και η άσκηση και κίνηση δυσκολεύει περισσότερο το κάθε ρολόι. Πηγαίνοντας τώρα στο τομέα του GPS , τα πράγματα είναι εξαιρετικά καθώς τα ρολόγια διαθέτουν δικάναλο δέκτη που υποστηρίζει 5 διαφορετικές τεχνολογίες δορυφόρων (GPS, Beidou, GLONASS, Galileo και QZSS το οποίο όμως έχει πρακτική μόνο στην ανατολική Ασία).



Χάρη στο νέο αυτό chip, το σήμα κλειδώνει πολύ γρήγορα (σε εξωτερικό χώρο) και τα στοιχεία που καταγράφει φαίνονται εξαιρετικά ακριβή. Κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε δραστηριότητας (περπάτημα, τρέξιμο κτλ), εμφανίζει στην οθόνη όλα τα στοιχεία της καταγραφής (παλμοί, ρυθμός, υψόμετρο) αλλά και ταυτόχρονα εμφανίζει και το χάρτη της περιοχής. Μάλιστα, μπορεί κανείς να επιλέξει πάνω στην οθόνη να επιστρέψει στο σημείο από το οποίο ξεκίνησε σε ευθεία γραμμή, χωρίς να χρειάζεται να κάνει όλες τις παρακάμψεις που ίσως είχε κάνει κατά τη διάρκεια της προπόνησης.



Τα Huawei Watch GT3 Pro μπορεί να είναι πολυτελή και premium, όμως είναι σχεδιασμένα για να ακολουθούν τον κάτοχό τους σε κάθε του αθλητική δραστηριότητα. Περιλαμβάνουν όλα τα βασικά, όπως τρέξιμο, περπάτημα, ποδήλατο, κολύμπι, είτε μέσα στο σπίτι είτε έξω, είτε με μηχανήματα, αλλά και πολλούς περισσότερους και ιδιαίτερους τρόπους άθλησης, όπως τρίαθλο, σκι και snowboard. Ενσωματώνουν 13 προπονήσεις τρεξίματος, δίνοντας ταυτόχρονα και φωνητικές οδηγίες στο χρήστη για το τι κάνει ανά πάσα στιγμή. Κάθε φορά που ενεργοποιείται ένας τύπος άθλησης, το ρολόι παρακολουθεί τους παλμούς της καρδιάς ώστε να ξέρει πότε η άσκηση είναι αναερόβια και πότε αερόβια, ενώ μπορεί επιπλέον να καταγράψει το VO2Max. Φυσικά τα Huawei Watch GT3 Pro είναι αδιάβροχα έως 5ATM, με τον αισθητήρα μέτρησης παλμών να δουλεύει και μέσα στο νερό και το ηχείο να μην έχει πρόβλημα να δουλέψει μια χαρά μετά την έξοδο από το νερό. Ωστόσο έχουν αναβαθμιστεί στο τομέα της αδιαβροχοποίησης καθώς πλέον μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και για ελεύθερη κατάδυση σε βάθος έως 30 μέτρα. Μάλιστα, έχει προστεθεί ειδικό άθλημα (Dive) και ενεργοποιώντας το, το ρολόι εμφανίζει διάφορες πληροφορίες που αφορούν στη κατάδυση. Η αλήθεια είναι πως δεν δοκιμάσαμε στη πράξη αυτή τη λειτουργία, όμως δοκιμάσαμε το τεστ και την εκπαίδευση άπνιας που επίσης ενσωματώνει.



Με όλα τα παραπάνω δεδομένα, το ρολόι μπορεί να δείξει στον κάτοχό του την ποιότητα της άσκησης που κάνει και επιπλέον να τον ενημερώσει για το χρόνο αποθεραπείας που χρειάζεται για να επαναλάβει την άσκηση. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και κάποιες άλλες δυνατότητες, όπως για παράδειγμα η ενημέρωση για απότομη αλλαγή βαρομετρικής πίεσης (που σημαίνει απότομη αλλαγή του καιρού), η δυνατότητα χρήσης του ρολογιού σαν τηλεχειριστήριο λήψης φωτογραφιών από το συνδεδεμένο Huawei smartphone, η μέτρηση της θερμοκρασίας δέρματος στο σημείο που φοράμε το ρολόι, η παρακολούθηση των επιπέδων άγχους του χρήστη, αλλά και η παρακολούθηση του ύπνου. Φυσικά, όλα τα στοιχεία της προπόνησης μεταφέρονται στην εφαρμογή Huawei Health (που είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS).



Πηγαίνοντας τώρα στον τομέα της χρήσης, τα ρολόγια παραμένουν συνδεδεμένα συνεχώς με το κινητό όσο υπάρχει σύνδεση Bluetooth και εμφανίζουν ειδοποιήσεις τη στιγμή που αυτές κάνουν την εμφάνισή τους στο κινητό. Με scroll από την αρχική οθόνη προς τα δεξιά εμφανίζεται η εφαρμογή του καιρού παρέα με εικονίδια των εφαρμογών που τρέχουν ταυτόχρονα στο background (πχ, χρονόμετρο, αντίστροφη μέτρηση, μουσική κ.α). Κάνοντας scroll προς τα αριστερά έχουμε όλες τις οθόνες που αφορούν στη παρακολούθηση των δεικτών υγείας, όπως την ημερήσια δραστηριότητα, τους παλμούς, τη περιεκτικότητα του οξυγόνου στο αίμα και τη θερμοκρασία δέρματος. Εδώ όμως μπορούμε να παρέμβουμε, καθώς έχουμε μια σειρά από κάρτες να επιλέξουμε οι οποίες θα εμφανίζονται. Με scroll προς τα κάτω έχουμε 6 συντομεύσεις που αφορούν την άμεση ενεργοποίηση/απενεργοποίηση δυνατοτήτων αλλά και αυτή που αφορά στη πρόσβαση στις ρυθμίσεις της συσκευής. Τέλος, με scroll προς τα πάνω βλέπουμε τις ειδοποιήσεις που έχουμε, οι οποίες όμως παραμένουν εκεί ακόμα και αν τις έχουμε διαγράψει από το κινητό, ωστόσο πλέον μπορούμε να τις αφαιρέσουμε μια-μια. Πατώντας τη κορώνα εμφανίζεται το βασικό μενού εφαρμογών του ρολογιού, τοποθετημένα σε grid και τη κορώνα να επιτρέπει το zoom in/out, παράλληλα με τη δυνατότητα scrolling με την αφή. Μέσα από το εικονίδιο Huawei ο χρήστης έχει πρόσβαση στο AppGallery για το smartwatch ώστε να μπορεί να εγκαταστήσει νέες εφαρμογές και να αυξήσει τις δυνατότητες του ρολογιού.  Μεταξύ άλλων, αναμένουμε και εφαρμογές ώστε να ενεργοποιηθεί και η δυνατότητα ανέπαφης πληρωμής με τα Watch GT3 Pro, καθώς ενσωματώνουν τεχνολογία NFC. Υπάρχει όπως αναφέραμε και η δυνατότητα για εγκατάσταση της εφαρμογής Petal Maps, η οποία συνεργάζεται με την αντίστοιχη του AppGallery (δεν είναι διαθέσιμη στο IOS) εμφανίζοντας στην οθόνη τις οδηγίες πλοήγησης. Όσον αφορά τώρα σε τηλεφωνικές κλήσεις, η συγκεκριμένη έκδοση του OS δεν υποστηρίζει το συγχρονισμό των επαφών με το ρολόι και ο χρήστης μπορεί να βλέπει μόνο το ιστορικό των κλήσεων που έγιναν όσο το ρολόι είναι συνδεδεμένο με το smartphone καθώς και να περάσει στο ρολόι μέχρι 10 αγαπημένες επαφές (με ένα τηλέφωνο η κάθε μια). Όσον αφορά στην αυτονομία, το Watch GT3 Pro Titanium μας έδωσε κατά μέσο όρο 10-12 μέρες λειτουργίας, έχοντας το συνδεδεμένο όλη την ημέρα με το smartphone, να μετράει συνεχώς παλμούς, SpO2, θερμοκρασία δέρματος, με δεκάδες ειδοποιήσεις καθημερινά, ενεργή τη μέτρηση ύπνου και με χρήση 1-1,5 ώρα κάθε δυο μέρες του GPS σε κατάσταση άσκησης σε εξωτερικό χώρο. Πραγματικά μιλάμε για εντυπωσιακή αυτονομία, χαρακτηριστικό που ανέκαθεν ήταν το μεγάλο πλεονέκτημα των smartwatches της εταιρείας. Ο υπογράφων είναι υπερ της μεγάλης αυτονομίας από τις περισσότερες smart λειτουργίες που όμως απαιτούν τη σχεδόν καθημερινή φόρτιση του ρολογιού, κάτι άβολο. Όσον αφορά στο Huawei Watch GT3 Pro Ceramic, δεν είχαμε τόσο χρόνο να το δούμε με άσκηση και χρήση GPS, όμως σε τυπική χρήση οι 6-7 μέρες είναι μια αυτονομία που θα την έχει κανείς άνετα.



Η συνολική εμπειρία που προσφέρει το Huawei Watch GT3 Pro Titanium. Με κορυφαία κατασκευή, premium υλικά, εξαιρετική οθόνη, τεράστια αυτονομία, ακριβείς μετρήσεις και ακόμα περισσότερες δυνατότητες όπως η υποστήριξη ελεύθερης κατάδυσης και το ECG, πραγματικά έχουμε ένα smartwatch σχεδόν τέλειο και το μόνο που θα θέλαμε είναι να ενεργοποιηθεί το ηλεκτρονικό πορτοφόλι για ανέπαφες πληρωμές. Όσον αφορά στο Huawei Watch GT3 Pro Ceramic, αυτό είναι από μόνο του ξεχωριστό, καθώς είναι ένα κομψό κόσμημα στο χέρι. Σίγουρα τα χρήματα που ζητάει είναι πολλά, κυρίως γιατί προσφέρει τη μισή αυτονομία σε σχέση με τα μεγαλύτερα Watch GT3 Pro Titanium, όμως κατά τα άλλα κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα με τον ίδιο τρόπο. 
GOLD AWARD EDITOR’S CHOICE

9.5

ENTERNITY SCORE
Huawei Watch GT3 Pro Titanium
GOLD AWARD EDITOR’S CHOICE

8.5

ENTERNITY SCORE
Huawei Watch GT3 Pro Ceramic
ΘΕΤΙΚΑ
  • Εξαιρετική αυτονομία (κυρίως το μεγάλο)
  • Κορυφαία ποιότητα κατασκευής
  • Πολλές δυνατότητες παρακολούθησης υγείας
  • Πλέον διαθέτουν και συνεργασία με το Strava
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*