Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony FE 24-50mm F2.8 G Video Hands on

*
Ο Sony FE 24-50mm F2.8 G είναι ένας νέος full frame Ε-Mount φακός για τις full frame κάμερες της Sony. Ανήκει στη σειρά G (όχι G Master) και χρησιμοποιεί τέσσερα ασφαιρικά στοιχεία και δύο στοιχεία ED, τα οποία παρέχουν υψηλή ανάλυση σε όλο το εύρος ζουμ 24-50 mm.



Η αντανάκλαση, τα είδωλα και οι χρωματικές αποκλίσεις περιορίζονται. Η μέγιστη μεγέθυνση είναι 0,3x. (AF)/0,33x (MF) με ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,19m (με AF) / 0,18m (με MF) όταν τον έχουμε στα 24mm. Χρησιμοποιεί δύο γραμμικούς μηχανισμούς και ένα σύστημα ελέγχου ακριβείας, πετυχαίνοντας εστίαση με ταχύτητα και ακρίβεια,  ακόμα και κατά τη λήψη βίντεο.



Ο φακός είναι κατασκευασμένος κυρίος από πλαστικά καλής ποιότητας με το βάρος του να είναι μόλις 440 γραμμάρια. Σε συνδυαρμό με το περιορισμένος μέγεθος( 74,8 mm σε διάμετρο και 92,3 mm σε μήκος), ο συγκεκριμένος φακός είναι εύκολος στη μεταφορά χωρίς όμως να χάνει σε χρηστικότητα.



Από πλευράς λειτουργιών, διαθέτει δυο δαχτυλίδια, ένα για τη χειροκίνητη εστίαση και ένα για την αλλαγή του διαφράγματος. Για το τελευταίο, ο χρήστης έχει δυο επιλογές, καθώς ένας διακόπτης του επιτρέπει να το ρυθμίζει είτε χωρίς, είτε με κλικ, με το πρώτο να είναι ιδανικό για χρήση σε βίντεο και το δεύτερο για φωτογραφία.



Επιπλέον, ενσωματώνει προγραμματιζόμενο πλήκτρο με το thread για φίλτρα που διαθέτει να είναι 67mm, ένα άκρος διαδεδομένο μέγεθος. Από εκεί και πέρα, έρχεται με ένα μικρό hood ενώ υποστηρίζεται από διάφορες μηχανές της Sony για να κάνει αντιστάθμιση του focus breathing.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*