Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τo Huawei Watch GT4 είναι το smartwatch που πρέπει να φοράς

*
Αν δε το πήρες χαμπάρι, το νέο Huawei Watch GT4 κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Και πρέπει να το ξέρεις γιατί είναι ένα smartwatch που σίγουρα θα θελήσεις να αποκτήσεις και να φοράς καθημερινά. Μια σειρά ρολογιών που συνδυάζει αρμονικά κορυφαία τεχνολογία και εντυπωσιακή εμφάνιση. Αποκτήστε κάποιο από τα νέα smartwatch της Huawei με δώρο τα απίθανα ασύρματα ακουστικά HUAWEI Freebuds SE 2.



Μοναδική σχεδίαση που όμοιά της δεν υπάρχει στα smartwatches
Για ακόμα μια φορά η Huawei καταφέρνει να συνδυάσει το κλασσικό με τις σύγχρονες τάσεις, κάνοντας ένα Fashion Forward βήμα. Δεν είναι μόνο τα πάνω από 25000 διαφορετικά διαθέσιμα watchfaces που μπορεί να επιλέξει κανείς αλλά και η πραγματικά μοναδική σχεδίαση και κατασκευή που συναντάμε στη παραδοσιακή ωρολογοποιία. Είτε μιλάμε για ένα από τα τρία μοντέλα Huawei Watch GT4 των 46mm με τον οκταγωνικό σχεδιασμό που συναντάμε σε πανάκριβα παραδοσιακά ρολόγια, είτε μιλάμε για τα τρία υπερ-ομψά  γυναικεία Huawei Watch GT4 των 41mm, με σχεδιασμό σαν μενταγιόν που θυμίζει κόσμημα.

Όλα τα Huawei Smartwatches
είναι συμβατά με
iOS και Android Smartphones


Ποιο να πρωτοθαυμάσει κανείς; Από τη μια, στα 46mm. έχουμε το κλασσικό με ατσάλινο μπρασελέ, το σπορτίφ και ανθεκτικό μαύρο με το rubber λουράκι και το πραγματικά πανέμορφο πράσινο με τη διχρωμία γύρω από την οθόνη και το ξεχωριστό πράσινο λουράκι από ανακυκλωμένα πλαστικά. Και από την άλλη, στα 41mm,  το εντυπωσιακό two-tone piano key μπρασελέ, το κλασσικό λευκό δερμάτινο λουράκι και το εμπνευσμένο από κοσμήματα Milanese με το μαγνητικό κούμπωμα.



Όλες οι λειτουργίες που αναζητά κανείς, είτε εδώ
Με την νέα Fashion Forward φιλοσοφία της, η Huawei παραμένει πιστή στην πεποίθηση ότι κάθε χρήστης μπορεί να παρακολουθεί  την υγεία του, διατηρώντας ταυτόχρονα το στυλ και την αισθητική του. Όλα όσα γνώριζες μέχρι σήμερα για τα smartwatches της Huawei επιστρέφουν ανανεωμένα ενώ νέες προσθήκες λειτουργικότητας κάνουν τη ζωή του κατόχου του, καλύτερη. Η αναβαθμισμένη τεχνολογία TruSeen™ 5.5+ φέρνει σημαντικές βελτιώσεις σε πολλούς τομείς που αφορούν τη παρακολούθηση του χρήστη.



Για παράδειγμα, έχουμε την αναβαθμισμένη διαχείριση εμμηνορροϊκού κύκλου 3.0 που αναλύει έξυπνα και μαθαίνει τους φυσιολογικούς δείκτες του χρήστη, για να προβλέψει τις εμμηνορροϊκές περιόδους, πετυχαίνοντας 15% μεγαλύτερη ακρίβεια από τα mainstream smartwatches του κλάδου όσον αφορά στη πρόβλεψη περιόδου πρώτης ημέρας.



Αλλά και η παρακολούθηση του ύπνου με το αναβαθμισμένο TruSleep 3.0 γίνεται με καλύτερη επίγνωση του κύκλου ύπνου, ώστε να σε βοηθήσει να προσαρμόσεις τον τρόπο που κοιμάσαι. Νέα λειτουργία που σίγουρα θα λατρέψεις είναι η Sleep Breathing Awareness. Αυτή, εντοπίζει αναπνευστικές ιδιαιτερότητες[*] κατά τη διάρκεια του ύπνου, δίνοντας σου πρόσθετες πληροφορίες για την αναπνευστική σου υγεία την ώρα που κοιμάσαι. Ταυτόχρονα, η ανανεωμένη εφαρμογή που αφορά τη παρακολούθηση του ύπνου δείχνει περισσότερες πληροφορίες χωρίς να χρειάζεται να καταφεύγεις στο Huawei Health, την εφαρμογή που καταγράφει όλα τα δεδομένα τα οποία συγκεντρώνει το Huawei Watch GT4.



Αλλά και για εσένα που πέρα από το να κοιμάσαι, ασκείσαι εντατικά, η τεχνολογία TruSeen™ 5.5+ έρχεται να σε βοηθήσει να πετύχεις περισσότερα και αυτό γιατί έχεις κατά της 30% ακριβέστερες μετρήσεις όσον αφορά τη παρακολούθηση των παλμών της καρδιάς ακόμα και κατά τη διάρκεια δυναμικών δραστηριοτήτων (π.χ. τρέξιμο, σχοινάκι) ή περιβάλλοντα χαμηλής θερμοκρασίας.



Stay fit, η νέα εφαρμογή που θα γίνει ο δεύτερος καλύτερος σύντροφός σου.
Και λέμε δεύτερος γιατί ο πρώτος είναι το Huawei Watch GT4. Το HUAWEI WATCH GT4 είναι το πρώτο smartwatch της Huawei που παρουσιάζει το Stay Fit, μια εφαρμογή διαχείρισης θερμίδων. Ξέχνα τα τεφτέρια που σημείωνες τις θερμίδες που λάμβάνεις και καταναλώνεις, γιατί πλέον θα το κάνεις με το Stay Fit. Χρησιμοποιεί δεδομένα υγείας σε πραγματικό χρόνο για να σε βοηθήσει να διαχειριστείς την θερμιδική πρόσληψη, δίνοντας πιο ολιστικές συστάσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του σώματός σου για καλύτερη διαχείριση βάρους.



Επιπλέον, με τη βελτιωμένη λειτουργία Activity Rings, η οποία εμφανίζει καθημερινά στατιστικά στοιχεία φυσικής κατάστασης με μια ματιά, το Huawei Watch GT4 θα σε κρατάει πάντα στη «τσίτα» ώστε να παραμένεις στην κορυφή των καθημερινών σου δραστηριοτήτων γυμναστικής.

Το Huawei Watch GT4 είναι και ένας έξυπνος βοηθός στο καρπό σου που θα φορτίζεις σπάνια!
Πάνω απ όλα, το smartwatch βελτιστοποιεί και διευκολύνει τον τρόπο ζωής σου μέσω πρόσθετων λειτουργιών, όπως το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα εκκίνησης, τα γρήγορα μηνύματα και οι απαντήσεις, καθώς και οι εφαρμογές τρίτων για πρόσβαση στη μουσική, την πλοήγηση και πολλά άλλα. Το πιο σημαντικό είναι ότι το smartwatch παρέχει έως και 2 εβδομάδες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ξεπερνώντας την ισχύ της μπαταρίας πολλών mainstream ρολογιών.

*Αυτή η δυνατότητα δεν αποτελεί ιατρική διάγνωση. Τα αποτελέσματα είναι μόνο για προσωπική αναφορά και δεν προορίζονται για σκοπούς διάγνωσης, πρόληψης, παρακολούθησης, πρόβλεψης, πρόγνωσης, θεραπείας ή εξάλειψης της νόσου.


  • Το HUAWEI WATCH GT4 είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*