Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HUAWEI WATCH Ultimate: Ένα μοναδικό επίτευγμα υψηλής τεχνολογίας και κορυφαίας ωρολογοποιίας

*
Όταν η Huawei κυκλοφόρησε το Huawei Watch GT3 Pro Titanium, είπαμε «εντάξει, η Huawei το τερμάτισε, δε γίνεται καλύτερο». Έλα όμως που γίνεται. Βασικά, έγινε ήδη καθώς το νέο Huawei Watch Ultimate κυκλοφορεί στα καταστήματα και είναι ένα πραγματικό κόσμημα. Ένα μοναδικό επίτευγμα υψηλής τεχνολογίας και κορυφαίας ωρολογοποιίας. Ένα έξυπνο ρολόι που αποτελεί μια κατηγορία μόνο του.



Πρέπει να το πιάσεις στα χέρια σου για να αντιληφθείς τι έχει καταφέρει η Huawei. Με το που το αφαιρείς από τη συσκευασία αντιλαμβάνεσαι την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής. Το σώμα του HUAWEI WATCH Ultimate δημιουργήθηκε από πρωτοποριακό κράμα υγρού μετάλλου με βάση το ζιρκόνιο, ένα νέο υλικό που χρησιμοποιείται στα πολυτελή ρολόγια υψηλών προδιαγραφών (και πολλών… μηδενικών από πλευράς κόστους) και τώρα είναι η πρώτη φορά που το κράμα υγρού μετάλλου χρησιμοποιείται σε ένα smartwatch. Με μοναδικές ιδιότητες, αντιστέκεται στην παραμόρφωση σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας, ενώ είναι ανθεκτικό ακόμα και στην πιο σκληρή χρήση. Δεν είναι όμως μόνο η κάσα ανθεκτική, αλλά και η νέα, τεράστια οθόνη Amoled. Με διαγώνιο 1,5'', υψηλής ανάλυσης 466x466 pixel και βασισμένη σε τεχνολογία LTPO, δύσκολα μπορεί να καταλάβει κανείς ότι.. είναι οθόνη και όχι καντράν μηχανικού ρολογιού. Με υψηλή φωτεινότητα για να δείχνει πάντα, τα πάντα και προστατευμένη από ζαφείρι, ώστε ακόμα και στις δυσκολότερες συνθήκες να μη κινδυνεύει να αφήσει.. σημάδια. Όταν το φοράς στο χέρι, πραγματικά νοιώθεις πως έβαλες ένα κόσμημα που όμως μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα.



Είτε επιλέξεις το πανέμορφο Voyage Blue χρώμα, με το μπρασελέ από σκληρό κράμα τιτανίου και τη κεραμική στεφάνη νανοτεχνολογίας σε βαθύ μπλε, που θυμίζει πανάκριβα καταδυτικά ρολόγια, είτε το κλασσικό Expedition Black, που όπως το όνομα του λέει, έρχεται σε μαύρο χρώμα. Και οι δύο εκδόσεις του HUAWEI WATCH Ultimate διαθέτουν τρία κουμπιά που μιμούνται το στυλ σχεδίασης ενός παραδοσιακού ρολογιού υψηλών προδιαγραφών: κουμπί 3D Rotating Crown,  κουμπί Function και κουμπί Assist, το καθένα αφιερωμένο σε διαφορετικές λειτουργίες.




Για παράδειγμα, το ολοκαίνουριο Expedition mode, μια λειτουργία σκέτη απόλαυση για τους λάτρεις της outdoor περιπέτειας και θα ικανοποιήσει τις ποικίλες ανάγκες εξερεύνησης σε εξορμήσεις όπως κάμπινγκ και πεζοπορία. Με δυνατότητες εντοπισμού θέσης με ακρίβεια χάρη στο διπλής συχνότητας σύστημα εντοπισμού δορυφόρων που υποστηρίζει πέντε διαφορετικές τεχνολογίες δορυφόρων, το Huawei Watch Ultimate υποστηρίζει επαγγελματική εμφάνιση των δεδομένων εξερεύνησης σε εξωτερικούς χώρους, μέτρηση οξυγόνου αίματος, παροχή outdoor εργαλείων και πολλά άλλα.



Το ρολόι καταγράφει με ακρίβεια την τροχιά άσκησης του χρήστη, με σημεία σήμανσης και υποστηρίζει ακριβή πλοήγηση στα σημειωμένα σημεία και καταγεγραμμένες τροχιές άσκησης, επιτρέποντας στους χρήστες να επιστρέψουν εύκολα στο σημείο εκκίνησης ή σε οποιαδήποτε προηγούμενη τοποθεσία.



Αλλά και οι λάτρεις της θάλασσας θα βρουν τις δυνατότητες του Huawei Watch Ultimate εξαιρετικές, ειδικά όσοι αρέσκονται στην εξερεύνηση του βυθού, υποστηρίζοντας δυνατότητες υποβρύχιας κατάδυσης 100 μέτρων, ενώ εξακολουθεί να είναι εξοπλισμένο με δυνατότητες ήχου, ένα άνευ προηγουμένου επίτευγμα στα mainstream smartwatches.



Το Huawei Watch Ultimate έχει πιστοποιήσεις ISO 22810 και EN13319 και μπορεί να αντέξει 24 ώρες σε κατάσταση βύθισης έως 100 μέτρων. Προφανώς και κανείς άνθρωπος δε μπορεί να αντέξει 24 ώρες στα 100 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, όμως το ρολόι μπορεί. Και όχι μόνο μπορεί να αντέξει, αλλά μπορεί να βοηθήσει το κάτοχό του, είτε αυτός κάνει ελεύθερη κατάδυση είτε scuba diving με μπουκάλες. Η ειδική λειτουργία κατάδυσης, μια από τις 100 διαφορετικές δραστηριότητες που μπορεί να παρακολουθήσει, προσφέρει 4 διαφορετικά mode με το ρολόι να χρησιμοποιεί τον δοκιμασμένο αλγόριθμο αποσυμπίεσης Bühlmann για την παρακολούθηση δεδομένων κατάδυσης, σε συνεχή βάση, αλλά και την παροχή προτάσεων, με βάση το περιβάλλον σε πραγματικό χρόνο. Μπορούν επίσης να οριστούν πάνω από 20 υπενθυμίσεις, διευκολύνοντας την οργάνωση σχεδίων κατάδυσης.



Όλα τα παραπάνω είναι νέα χαρακτηριστικά που μόνο το Huawei Watch Ultimate προσφέρει, όμως δεν είναι μόνο αυτά. Άλλες λειτουργίες που έχουμε δει στο παρελθόν να υπάρχουν στα smartwatches της εταιρείας υπάρχουν και στο κορυφαίο smartwatch της Huawei. Ο κάτοχός του μπορεί να παρακολουθεί τους καρδιακούς παλμούς, τη περιεκτικότητα οξυγόνου στο αίμα του, ακόμα και τη θερμοκρασία του δέρματός του.



Δε λείπει ούτε η δυνατότητα λήψης ηλεκτροκαρδιογραφήματος (με πιστοποίηση CE MDR) αλλά και ο ακριβής έλεγχος της αρτηριακής ανελαστικότητας, ενώ φυσικά έχουμε πλήρη παρακολούθηση ύπνου και επιπέδων του στρες. Ένα πλήρες πακέτο λοιπόν παρακολούθησης και της φυσικής κατάστασης και υγείας του κατόχου του, χωρίς καν να το άγχος της... μπαταρίας. Πιστή στο σχέδιο της, η Huawei έχει δώσει στο Huawei Watch Ultimate την ίδια, τεράστια, αυτονομία με το ρολόι να μπορεί να λειτουργεί για έως 14 μέρες χωρίς φόρτιση, ενώ όταν αυτές τις 2 φορές το μήνα θα χρειαστεί να φορτίσει, δε χρειάζεται πάνω από μια ώρα για πλήρη φόρτιση ή 10 λεπτά για το 25%.



Αυτό σημαίνει ότι το Huawei Watch Ultimate «συμπεριφέρεται» σαν ρολόι, περνώντας περισσότερο χρόνο στο καρπό και όχι στο.. ρεύμα.

Τα HUAWEI smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android κινητά τηλέφωνα.

Το HUAWEI WATCH Ultimate, το νέο smartwatch υψηλής τεχνολογίας της Huawei που ξεπερνά τις προηγούμενες κορυφαίες κατηγορίες της, είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το δίκτυο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei: Γερμανός, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο.  
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*