Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα δωρεάν games που έρχονται την άλλη εβδομάδα στο Epic Games Store

*
Η ώρα της ανακοίνωσης για τα επόμενα δωρεάν games του Epic Games Store για το PC ανακοινώθηκαν επίσημα! Η Epic Games αποκάλυψε πως μετά το τέλος της περιόδου προσφοράς για τους τίτλους που ξεκινούν να προσφέρονται από σήμερα (και μπορείτε να διαβάσετε εδώ), θα έρθουν άλλα δύο παιχνίδια για το PC σας. Συγκεκριμένα, από τις 29 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου θα μπορείτε να προσθέσετε δωρεάν στη συλλογή σας τα Mothergunship και Train Sim World 2. Το Mothergunship είναι ένα bullet-hell FPS που μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας όπλα, να αντιμετωπίσετε τεράστια bosses και να προσπαθήσετε να εξοντώσετε την εχθρική φυλή των ρομποτικών εξωγήινων που θέλει να κατακτήσει τη Γη.



Από την άλλη, το Train Sim World 2 μιλάει από μόνο του, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε τρένα χαμηλής και υψηλής ταχύτητας, να ενεργήσετε δημιουργικά για να φτιάξετε το καλύτερο δυνατό δίκτυο και να εξελίξετε όσο μπορείτε την καριέρα σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*