Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν για λίγες μέρες τα Titan Quest Anniversary Edition και Jagged Alliance 1: Gold Edition

*
Η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 10 χρόνια παρουσίας της στο χώρο των videogames θα προσφέρει δωρεάν δύο games, τα Titan Quest Anniversary Edition και Jagged Alliance 1: Gold Edition. Οι τίτλοι προσφέρονται για το PC και είναι διαθέσιμοι για να τους προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας μέσω του Steam. Όσοι ολοκληρώσουν τη διαδικασία μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου, θα μπορέσουν να κρατήσουν τα games για πάντα, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν το παραμικρό. Το Titan Quest Anniversary Edition συνδυάζει το βασικό παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2006 και το Immortal Throne Expansion pack, με έξτρα επιλογές για αναλύσεις, υποστήριξη mods και multiplayer. Το Jagged Alliance 1: Gold Edition περιλαμβάνει το Jagged Alliance (1995) και το spin-off Deadly Games (1996). Μην καθυστερείτε, κατεβάστε τα τώρα!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*