Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε δωρεάν το Dear Esther: Landmark Edition

Οι PC gamers έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν το Dear Esther: Landmark Edition της The Chinese Room. H προσφορά βρίσκεται στο Steam, ισχύει μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 17:00 και η προωθητική ενέργεια έρχεται με αφορμή την δέκατη επέτειο από την κυκλοφορία του original τίτλου.

Πρόκειται για ένα first-person narrative-driven game, όπου οι παίκτες μεταφέρονται σε ένα μαγευτικό νησί της Σκωτίας και ο αφηγητής περιγράφει με λεπτομέρεια το περιεχόμενο επιστολών που είχε στείλει στην άρρωστη συζυγό του, αποκαλύπτωντας το μυστήριο πίσω από τον θάνατό της. Τα συναισθήματα είναι διάχυτα και όσοι αποφασίσουν να μπουν στον κόσμο του Dear Esther: Landmark Edition θα βιώσουν την αγάπη, τον πόνο της απώλειας, ενοχές αλλά και την προσπάθεια αναζήτησης εξιλέωσης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*