Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε δωρεάν το The Textorcist: The Story of Ray Bibbia

*
Ο Νοέμβρης μπορεί να είναι ο μήνας των next-gen κόνσολών και των μεγάλων κυκλοφοριών αλλά και το δωρεάν διατηρεί σταθερά την θέση του, με την Epic Games να μας χαρίζει ένα ακόμη παιχνίδι.
Συγκεκριμένα από την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το The Textorcist: The Story of Ray Bibbia για PC μέσω του Epic Games Store. Εντός του παιχνιδιού της MorbidWare οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο του ιδιωτικού εξορκιστή Ray Bibbia που θα κληθεί να ξορκίσει δαίμονες από τον κόσμο μας, μέσα από σειρές λέξεων που θα πρέπει να πληκτρολογήσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε.

Η προσφορά για το The Textorcist: The Story of Ray Bibbia ισχύει μέχρι την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, ώρα 17:59. Την ίδια ημέρα θα ακολουθήσουν τα Elite Dangerous και The World Next Door.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*