Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε τώρα δωρεάν τα Gone Home, Drawful 2 και Hob για το PC σας

*
Τρία ακόμη games μπορείτε να κατεβάσετε και να τα κρατήσετε στο PC σας για πάντα αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα τα Gone Home, Drawful 2 και Hob. Για να τα κατεβάσετε δωρεάν δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την κεντρική σελίδα του Epic Games Store έως και τις 9 Απριλίου και να κάνετε τις σχετικές αναζητήσεις από το κέντρο της home page και κάτω. Το Gone Home της Fullbright Company ανήκει στην κατηγορία των first person exploration games και κυκλοφόρησε το 2013. Το Hob είναι ένα exploration adventure game, ενώ το Drawful 2 είναι μια πιο ιδιαίτερη περίπτωση party game. Μην χάνετε χρόνο λοιπόν, προσθέστε τα άνευ χρέωσης στο λογαριασμό σας με μια επίσκεψη στο Epic Games Store σήμερα!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*