Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Donkey Kong Country 2 τα δωρεάν games του Nintendo Switch Online για τον Σεπτέμβριο (trailer)

*
Η Nintendo ανακοίνωσε τα δωρεάν games για τα μέλη του Nintendo Switch Online τον Σεπτέμβριο και το Donkey Cong Country 2 είναι ο πρωταγωνιστής. Το Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest, όπως είναι ο τίτλος του, έρχεται να συνοδεύσει το πρώτο game της σειράς που έχει μπει στην πλατφόρμα από τον Ιούλιο. Πέραν αυτού, από πλευράς SNES θα προστεθούν τα Mario’s Super Picross και The Peace Keepers. Από πλευράς NES, η Nintendo ανακοίνωσε την προσθήκη του S.C.A.T.: Special Cybernetic Attack Team. Και τα 3 games θα έρθουν στην online πλατφόρμα στις 23 Σεπτεμβρίου και μπορείτε να τα γνωρίσετε μέσα από τον παρακάτω player.



Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Mario’s Super Picross, μπορείτε να δείτε και το σχετικό video που δημοσιεύτηκε ταυτόχρονα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*