Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

10 χρόνια Minecraft με δώρο το Minecraft Classic

*
Το Minecraft κυκλοφορεί 10 χρόνια πλέον στην αγορά των videogames και έχει καταφέρει να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του. Ώρα για δωράκι λοιπόν. Το original game που έκανε την εμφάνισή του το 2009 σε μορφή pre-alpha, προσφέρεται πλέον δωρεάν από την Mojang και την Microsoft μέσω του browser σας. Το Minecraft Classic περιλαμβάνει όλα το βασικό περιεχόμενο της αρχικής έκδοσης με κάποιους περιορισμούς, αφού δεν θα βρείτε στη δωρεάν έκδοση biomes, όπλα και εργαλεία. Αν θέλετε λοιπόν να πάρετε μια πρώτη γεύση, χωρίς καμία χρέωση, δεν έχετε παρά να κλικάρετε εδώ. Η standard έκδοση του Minecraft κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σχεδόν σε όλες τις πλατφόρμες και μπορείτε να τη βρείτε σε PS4, Xbox One, Windows PC, Nintendo Switch και Nintendo 3DS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*