Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Free-to-play το H1Z1

*
Το battle royale παιχνίδι H1Z1 είναι από τις 8 Μαρτίου (στις 20:00 ώρα Ελλάδας) διαθέσιμο ως free-to-play. Η ανακοίνωση αυτή δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη ύστερα από την εμφανή πτώση ενδιαφέροντος των παικτών για τον τίτλο, που τελικά επισκιάστηκε από τους “μεγάλους” του ανταγωνιστές, το PUBG και το Fortnite. Όσοι επένδυσαν χρήματα για να το αγοράσουν από το διάστημα που εξήλθε του Early Access μέχρι και την δωρεάν διάθεση του θα λάβουν το H1Z1 Appreciation Pack που περιλαμβάνει τρία αποκλειστικά skins, 10 Victory Crates και 10.000 Skulls σαν in-game credit. Ο general manager του παιχνιδιού Anthony Castoro ευελπιστεί στην αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος από μεριάς παικτών για το παιχνίδι στην προσπάθεια της ομάδας ανάπτυξης του να το κάνει ένα από τα πιο περιζήτητα esports.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*