Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Free-to-play στο Steam το Battlerite Royale

*
Η Stunlock Studios ανακοίνωσε πως το MOBA και battle royale hybrid game της, Battlerite Royale βγαίνει από το Steam Early Access και γίνεται διαθέσιμο κανονικά ως free-to-play μέσω της πλατφόρμας. Με την ευκαιρία αυτή, η ομάδα ανάπτυξης διαθέτει στο παιχνίδι και ένα νέο, μεγάλο patch που φέρνει αλλαγές και επιπλέον υλικό σε ολόκληρο το Battlerite franchise. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, το παιχνίδι υποδέχεται τρεις νέους Champions, τους Oldur, Taya και Pearl, ενώ το Talo Island αποκτά δύο καινούργιες περιοχές, τη Frozen Plateau και την Trade’s Islet με τα αντίστοιχα νέα αντικείμενα. Επιπλέον, το patch εισάγει στον τίτλο το Battle Pass system, το οποίο προσφέρει στους παίκτες ένα Free Pass και την ευκαιρία να αναβαθμίσουν σε Premium Pass για να ξεκλειδώσουν exclusive cosmetics.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*