Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Ubisoft ετοιμάζει audio drama βασισμένο στη σειρά Assassin’s Creed

*
Η Ubisoft αποκάλυψε τη συνεργασία της με την Audible για την παραγωγή ενός audio drama που βασίζεται στη σειρά Assassin’s Creed. Ο τίτλος του θα είναι Assassin’s Creed Gold και σύμφωνα με το SyFy Wire, όπως συμβάινει με τα περισσότερα παιχνίδια της σειράς, ένα μέρος της πλοκής θα διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή και το άλλο το 1696, την εποχή των γεγονότων του Great Recoinage στη Μ. Βρετανία.

Βασικός χαρακτήρας είναι ένας νεαρός Assassin που ονομάζεται Aliyah Kahn, μέσου του οποίου αναβιώνει ο προγονός του, Omar Khalid. Την εμφάνισή του θα κάνει ο Isaac Newton, επικεφαλής του British Royal Mint την εποχή εκείνη. Μεταξύ των ηθοποιών που θα δανείσουν τη φωνή τους στους πρωταγωνιστές είναι οι Riz Ahmed, Anthony Head και Tamara Lawrance. Η σειρά θα λανσαριστεί στις 27 Φεβρουαρίου 2020.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*