Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hyper Light Drifter και Mutant Year Zero: Road to Eden δωρεάν τώρα, το Fez την άλλη εβδομάδα

*
Δύο δωρεάν παιχνίδια για PC υπάρχουν αυτήν την εβδομάδα για τους gamers και δεν είναι άλλα από τα Hyper Light Drifter και Mutant Year Zero: Road to Eden. Για να τα κάνετε δικά σας, δεν έχετε παρά να μπείτε στο Epic Games Store και να τα προσθέσετε στη συλλογή σας, με τη δυνατότητα αυτή να προσφέρεται μέχρι και τις 22 Αυγούστου. Αυτή είναι η τρίτη φορά σε ένα μήνα που η Epic προσφέρει δύο games σε μία εβδομάδα και σίγουρα η εταιρεία μας ετοιμάζει για ακόμη περισσότερα τους επόμενους μήνες.

Το Mutant Year Zero: Road to Eden είναι ένα tactical adventure game βασισμένο στο Mutant Year Zero tabletop RPG και κυκλοφόρησε την περσινή χρονιά.




Το Hyper Light Drifter είναι ένα 16-bit adventure game με πολύ «ιδιαίτερο» story.

 
Οι προσφορές συνεχίζουν την επόμενη εβδομάδα με το Fez, το οποίο και θα προσφέρεται για δωρεάν download από τις 22 έως και τις 29 Αυγούστου. Το Fez κυκλοφόρησε το 2013 και είναι ένα game στο οποίο περιστρέφετε τον κόσμο γύρω σας για να λύσετε γρίφους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*