Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nuclear Throne και Ruiner δωρεάν στο Epic Games Store (trailer)

Το Nuclear Throne και Ruiner είναι τα παιχνίδια που θα μπορέσετε να αποκτήσετε δωρεάν μέσω του Epic Games Store. Η προσφορά θα ισχύει μέχρι τις 14 Νοεμβρίου 2019 και προφανώς γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε για να τα κατοχυρώσετε.

Το Nuclear Throne της Vlambeer είναι ένας συνδυασμός action-RPG, rouge-lite και platformer. Το αποτέλεσμα είναι ένα top-down shooter, όπου η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και στον μετά-αποκαλυπτικό κόσμο του παιχνιδιού, κουμάντο κάνουν τέρατα και μεταλλαγμένοι. Ταυτόχρονα με τις μάχες που θα δώσετε, βασική σας αποστολή είναι η χρήση ραδιενέργειας για τη δημιουργία νέων ανθρώπινων άκρων και δυνατοτήτων .


Από την άλλη, το action shooter Ruiner διαδραματίζεται το έτος 2091. Ένας ψυχοπαθής τα βάζει με το διεφθαρμενο σύστημα, προκειμένου να σώσει τον αδερφό του που έχει πέσει θύμα απαγωγής και να μάθε την αλήθεια. Σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειας θα έχει τη βοήθεια ενός φίλου του, hacker.

Τα δύο παραπάνω παιχνίδια θα αντικατασταθούν από το The Messenger στις 14 Νοεμβρίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*