Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS Plus Ιουνίου: Επιβεβαίωση για τα PS4 games

*
Δεν πάνε πολλές μέρες που η πρώτη “διαρροή” για τα PS Plus games του Ιουνίου εμφανίστηκε στον ορίζοντα και τελικά έπεσε μέσα. Η Sony επιβεβαίωσε ότι τα 2 games για το PlayStation 4 είναι τα Killing Floor 2 και Life is Strange, με την αρχική ανακοίνωση να λαμβάνει χώρα μέσω Twitter, αν και η συγκεκριμένη ανάρτηση εξαφανίστηκε πάρα πολύ σύντομα. Τελικώς η μόνη αξιόπιστη πηγή που ακόμα έχει διαθέσιμη την πληροφορία είναι ο ευρωπαϊκός λογαριασμός του PlayStation στο YouTube, όπου με το παρακάτω video επιβεβαιώνει με τη σειρά του τα δύο games. Ακόμα δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι οι τίτλοι για PS3, PS Vita οπότε για αυτές τις πλατφόρμες καλύτερα να κάνετε λίγη υπομονή.

Update


Πριν από λίγο ανακοινώθηκε πως οι κάτοχοι του PS3 για το μήνα Ιούνιο θα λάβουν δωρεάν τα Abyss Odyssey και WRC 5: World Rally Championship, ενώ οι χρήστες PS Vita θα προσθέσουν στη συλλογή τους τα Neon Chrome και Spy Chameleon. Να σημειώσουμε πως τα παραπάνω παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα στο PS Store για να τα αποκτήσετε δωρεάν στις 6 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*