Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS Plus: Ανακοινώθηκαν τα δωρεάν παιχνίδια για τον Αύγουστο

*
Η Sony Interactive Entertainment πριν από λίγο ανακοίνωσε τα δωρεάν παιχνίδια που θα προσθέσουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus στη συλλογή τους για το μήνα Αύγουστο. Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι του PlayStation 4 θα δουν να τους περιμένουν για κατέβασμα τα Assassin’s Creed: Freedom Cry, Downwell και Just Cause 3, ενώ οι παίκτες του PlayStation 3 θα λάβουν εντελώς δωρεάν τα Snakeball και Super Motherload. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους κατόχους PS Vita που θα έχουν την τύχη να απολαύσουν τα Downwell και Level 22 στη φορητή τους συσκευή. Στη συνέχεια ακολουθεί και το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
10 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • john-data
    • Kαλός μήνας για το plus.
      Μόνη ένσταση που δίνει το Freedom Cry χωρίς το Black Flag...Eίναι σαν να δίνει παγωτό χωρίς χωνάκι,καλά θα το φάω και έτσι αλλά να χαμε να λέγαμε.
      Το Just Cause 3 θα παιχτεί λίγο και αν δεν με νευριάσει ο χειρισμός θα το παίξω εως ένα σημείο.
      Απο τότε που αγόρασα μτχ ps3 για να παίζω κανα παιχνιδάκι απο το plus όλο μαλάκια είδη δίνει και πιάνει σκόνη.

      • Georgebor
      • Το Just cause δεν έχει τόσο δύσκολο χειρισμό όσο δείχνει και εγώ όταν το είχα πάρει είχα αυτόν τον ενδιασμό αλλά συνηθίζεις πολύ γρήγορα! Πολύ διασκεδαστικό αλλά και πολύ επανάληψη χωρίς ουσία! 2ος συνεχόμενος καλός μήνας....

    • apollonikos
    • Το just cause είναι ένας δυνατός τίτλος, ο οποίος δεν κατάλαβα γιατί έχει απαξιωθεί τόσο από την εταιρεία του τόσο γρήγορα. Έβγαλαν κατά τη γνώμη μου αρκετά γρήγορα την game of the year edition με όλα τα επί πληρωμή μέσα σε αρκετά καλή τιμή. Προφανώς για εμάς είναι κάτι καλό αυτό αλλά με βάση τις εταιρείες και αυτό που θέλουν να πετύχουν μου φάνηκε γρήγορο και φτηνό. Όσο για το παιχνίδι καθεαυτό μπορείς να το βρεις ήδη used στα 10 ευρώ. Να πω την αλήθεια ούτε 10 δε θα έδινα γιατί προσωπικά δε μου λέει κάτι, η αλήθεια είναι όμως πως θα το κατεβάσω και θα το παίξω και αν με κρατήσει ενδεχομένως να αναθεωρήσω. Ο τύπος κάνει ότι έχεις δει σε δεκάδες hollywood ταινίες σε ένα παιχνίδι!.
      Όσο για το Freedom Cry , εδώ η ubisoft που δεν θέλει να πρωτοτυπήσει ιδιαίτερα όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά ούτε και στους τίτλους της. Πέρα από τα games που δανείζονται στοιχεία το ένα από το άλλο. Δανείζονται και παρόμοιους τίτλους βλέπε Far Cry!. Ως φαν του assasins franchise πάντα ήθελα να το παίξω αλλά δεν ήθελα να πληρώσω το DLC spinoff τους. Τώρα όμως και αυτό θα κατέβει εννοείται.
      Εν κατακλείδι θεωρώ πως αντικειμενικά ήταν καλός μήνας με κορυφαίο game για μένα να παραμένει το προ 13 μηνών 2K16.
      #havefun

*